شناسهٔ خبر: 45211010 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

در راستای ایجاد کسب و کارهای نوبنیان دانش آموختگان صورت گرفت؛

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای ایجاد کسب و کارهای کوچک دانش‌آموختگان به امضاء رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه پیام نور، دکترمحمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور در مراسم امضای این تفاهم نامه همکاری گفت: دانشگاه پیام نور ادای رسالت اجتماعی را برای اشتغال جوانان آینده ساز کشور بویژه در شرایط اقتصادی کنونی مهم ترین وظیفه خود می داند و از سال گذشته با عقد تفاهم نامه هایی با کانون کارفرمایان و همچنین معاونت توسعه روستایی شرایط مهارت آموزی در حین تحصیل را برای دانشجویان فراهم کرد تا در هنگام فراغت از تحصیل بتوانند جذب بازار کار شوند.
وی دانشگاه پیام نور را دارای ظرفیت ها و خصوصیات منحصر به فرد دانست و افزود: این دانشگاه به لحاظ محتوا محور بودن و برگزاری آزمون های آنلاین در سراسر کشور، از پتانسیل های بالایی برخوردار است که می تواند با دراختیار گذاشتن این ظرفیت ها امکاناتی را برای دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه فراهم کند تا بتوانند بعد از فراغت از تحصیل جذب بازار کار شوند.
دکتر زمانی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور می تواند با ارتقای سطح فناوری و نوآوری در تعاونی ها و افزایش مهارت های عملی دانش آموختگان، ضمن ایجاد ارتباط موثر بین شرکت تعاونی و گروه های خلاق، نوآور و کارآفرین و همچنین بهره گیری از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی راه را برای ایجاد کسب و کارهای کوچک نوبنیان و دانش محور باز کند.

تعاونی جوانان و دانشجویان دانشگاه پیام نور تشکیل می شود
دکترمحمدجعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با عنوان اینکه خاک دانشگاه پیام نور حاصلخیز است و باید ارزش افزوده اقتصادی را برای کشور با استفاده از منابع دانشگاه پیام نور تامین کنیم، گفت: این معاونت حاضر است تعاونی جوانان و دانشجویان دانشگاه پیام نور را راه اندازی کند.
وی در مراسم امضای تفاهم نامه با دانشگاه پیام نور با اشاره به جایگاه مهم تعاون در اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: نگاه ویژه به توسعه بخش تعاون، مبتنی بر باورهای دینی و انقلابی و ماهیت عدالتخواهانه آن است.
دکترکبیری با عنوان اینکه با آسیب شناسی وضعیت بخش تعاون در کشور ایران درمی یابیم که رکن این بخش فاقد رکن فرهنگ کارگروهی و روحیه کارآفرینی اجتماعی است، گفت: مهم ترین مراکزی که می توانند تامین کننده این رکن و ارتقای روحیه کارآفرینی و نوآوری در کشور شوند، دانشگاه ها و مراکز آموزشی هستند.
وی با اعلام حمایت مادی و معنوی و همکاری همه جانبه با دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور قشر عظیمی از دانشجویانی را تحت پوشش دارد که یا شاغل هستند و یا می خواهند از آموزش های کسب شده برای شغل و کارآفرینی استفاده کنند. این دانشگاه بهترین مرکز برای تعامل با بخش تعاون است.
دکتر کبیری گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نورزمینه تبدیل به کارآفرین موفق را دارا هستند و معاونت تعاون در حوزه فناوری، نوآوری و پژوهشی می تواند با این دانشگاه همکاری گسترده ای داشته باشد.
وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت طرفین افزود: این همکاری بستری برای تاسیس مراکز نوآوری و حمایت از تعاونی های نوبنیان خواهد شد.
دکتر کبیری کمک به بخش R&D تعاون ها وحمایت از استارتاپ ها و تعاونی های نوینی که جوانان محوریت کار را برعهده دارند، در راس برنامه های معاونت تعاون دانست و اظهار داشت: این معاونت آمادگی دارد بصورت پایلوت این اقدام را با استفاده از زیرساخت های موجود در دانشگاه های پیام نور استان ها و با محوریت حضور کارآفرینان جوان که در حین تحصیل نیز، ارزش افزوده اقتصاد را در قالب یک بنگاه اقتصادی ایجاد می‌کنند، آغاز کند.
ل.س ۴۲/ ل.م ۵۴

نظر شما