علی خاکی صدیق درباره بازگشایی دانشگاه ها گفت: بازگشایی دانشگاه ها با توجه به شرایطی که دارند از ۱۵ شهریورماه خواهد بود.
وی ادامه داد: ممکن است برخی از دانشگاه ها از ۲۲ شهریورماه، برخی ۲۵ شهریورماه و برخی ۲۹ شهریور ماه بازگشایی کنند که بستگی به شرایط دانشگاه ها دارد چون در طول تابستان دانشگاه هایی بودند که ترم تابستان برگزار کرده و هنوز یک سری از کارهای ترم تابستان آنها باقی مانده است و لذا آمادگی برای آغاز سال تحصیلی را از ۱۵ شهریور ندارند.
معاون آموزشی وزارت علوم افزود: دانشگاه ها با توجه به شرایط دانشگاه خود تصمیم می گیرند از چه روزی بازگشایی کنند، عمده کلاس ها نیز به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و به صورت محدود برخی دانشگاه ها که امکان داشته و تردد دانشجویی ندارند و بیشتر دانشجویان آنها بومی است می توانند یک سری کلاس حضوری برگزار کنند.
وی با اشاره به آماده سازی خوابگاه ها گفت: خوابگاه ها زیر نظر معاونان دانشجویی دانشگاه ها در حال آماده شدن هستند و احتمالا با ظرفیت ۵۰ درصدی دانشجو پذیرش خواهند کرد.
خاکی صدیق افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویانی که دارای کلاس های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی هستند در اولویت اسکان در خوابگاه هستند.
وی درباره برگزاری کلاس ها به صورت حضوری نیز گفت: به صورت محدود در برخی از دانشگاها شاید بتوانیم کلاس های حضوری هم داشته باشیم ولی محور اصلی ما آموزش الکترونیکی است چون تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاهها حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد، دانشجویان غیر بومی هستند بنابراین کلاس حضوری باعث نقل و انتقال و حرکت بین شهرها می شود لذا توصیه ما بر آموزش الکترونیکی است.
خاکی صدیق تاکید کرد: در شرایطی که دانشگاه ها بتوانند پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و دانشجویان مجبور به حرکت بین شهری نشوند می توانند کلاس حضوری داشته باشند.
وی درباره اینکه با توجه به تاخیر در برگزاری کنکور، قبول شدگان فرصت شرکت در کلاس ها را خواهند داشت گفت: ترم اول برای نوورودان دانشگاه ها از آبان است و طبق برنامه سازمان سنجش در اواخر مهر و اوایل آبان این اسامی به دانشگاه ها داده شود.
وی افزود: ثبت نام به صورت الکترونیکی انجام می شود و دانشجویان ترم خود را آغار می کنند که در ادامه تحصیل دچار وقفه نشوند و روال ترمی دانشگاه ها هم برهم نریزد.
نظر شما