شناسهٔ خبر: 41669316 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

ترفند نگهداری از میوه آووکادو

برای تازه نگه داشتن میوه ی آواکادو نیازی به نگهداری آن به صورت کامل و برش نخورده نیست و اگر آواکادوی خود را برش زدید لازم نیست نگران قهوه ای شدن آن باشید.

صاحب‌خبر -

یکی از کاربران این شبکه اجتماعی اخیراً ترفندی برای نگهداری از آواکادو به اشتراک گذاشته که در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است و طرفداران زیادی پیدا کرده. این ترفند، اما به چیزی جز مقداری آب و یک ظرف نیاز ندارد.

ویدئوی این ترفند تا به امروز بیشتر از ۸۰ هزار بار به اشتراک گذاشته شدن است و کاربر در آن توضیح می‌دهد که آواکادوی برش خورده را چطور می‌توان نگهداری کرد که قهوه‌ای نشود.

این ترفند به این ترتیب است:

برای تازه نگه داشتن میوه‌ی آواکادو نیازی به نگهداری آن به صورت کامل و برش نخورده نیست و اگر آواکادوی خود را برش زدید لازم نیست نگران قهوه‌ای شدن آن باشید.

به جای گذاشتن آواکادوی برش خورده در کیسه‌ی پلاستیکی یا پیچیدن آن در فویل آلومینیومی، کافی است یک ظرف تمیز را از آب پر کنید و آواکادو را از قسمتی که برش خورده در آب بگذارید.

آواکادو را تا هر زمان که نیاز است، حداکثر ۲۴ ساعت بگذارید در آب بماند.

این کاربر بعد از اجرای ترفند خود ویدئوی دیگری هم منتشر کرد تا نتیجه‌ی کار را هم با کاربران دیگر به اشتراک بگذارد.

در ویدئوی دوم او آواکادو را بعد از ۲۴ ساعت گذاشتن در آب، از ظرف بیرون می‌آورد.

نتیجه عالی است و سطح قسمت گوشتی آواکادو کاملاً سبز و پف کرده است و آماده‌ی خوردن به نظر می‌رسد.

کاربران زیادی از این ترفند ابداعی به هیجان آمده و از خالق ویدئو تشکر کرده اند.

 

منبع:روزیاتو

یکی از کاربران این شبکه اجتماعی اخیراً ترفندی برای نگهداری از آواکادو به اشتراک گذاشته که در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است و طرفداران زیادی پیدا کرده. این ترفند، اما به چیزی جز مقداری آب و یک ظرف نیاز ندارد.

ویدئوی این ترفند تا به امروز بیشتر از ۸۰ هزار بار به اشتراک گذاشته شدن است و کاربر در آن توضیح می‌دهد که آواکادوی برش خورده را چطور می‌توان نگهداری کرد که قهوه‌ای نشود.

این ترفند به این ترتیب است:

برای تازه نگه داشتن میوه‌ی آواکادو نیازی به نگهداری آن به صورت کامل و برش نخورده نیست و اگر آواکادوی خود را برش زدید لازم نیست نگران قهوه‌ای شدن آن باشید.

به جای گذاشتن آواکادوی برش خورده در کیسه‌ی پلاستیکی یا پیچیدن آن در فویل آلومینیومی، کافی است یک ظرف تمیز را از آب پر کنید و آواکادو را از قسمتی که برش خورده در آب بگذارید.

آواکادو را تا هر زمان که نیاز است، حداکثر ۲۴ ساعت بگذارید در آب بماند.

این کاربر بعد از اجرای ترفند خود ویدئوی دیگری هم منتشر کرد تا نتیجه‌ی کار را هم با کاربران دیگر به اشتراک بگذارد.

در ویدئوی دوم او آواکادو را بعد از ۲۴ ساعت گذاشتن در آب، از ظرف بیرون می‌آورد.

نتیجه عالی است و سطح قسمت گوشتی آواکادو کاملاً سبز و پف کرده است و آماده‌ی خوردن به نظر می‌رسد.

کاربران زیادی از این ترفند ابداعی به هیجان آمده و از خالق ویدئو تشکر کرده اند.

 

منبع:روزیاتو

نظر شما