به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات امروز با افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا و تنشها میان آمریکا و چین که سرمایهگذاران را به سوی داراییهای امن سوق داد، کاهش یافت.
هر بشکه نفت برنت با 31 سنت کاهش 43.03 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا نیز با 28 سنت کاهش 1.01 دلار معامله شد.
کاهش قیمت نفت، در بحبوحه نگرانیها در مورد تشدید تنشها میان دو اقتصاد بزرگ جهان به دنبال تعطیلی کنسولگریها در هیوستون و چنگدو، منعکسکننده اقدامات بازارهای وسیع مالی آسیاست. در عین حال، شمار مبتلایان به ویروس کرونا از 16 میلیون نفر فراتر رفته است.
با این حال، با توجه به کاهش بی سابقه تولید اوپک و همپیمانانش نظیر روسیه که قیمتها را افزایش داد، برنت هنوز در مسیر ثبت چهارمین ماه متوالی افزایشی در و WTI در مسیر ثبت سومین ماه افزایشی در ماه جولای قرار دارند. تولید نفت همچنین در آمریکا کاهش یافته است.
قیمت نفت تاحدی در سه ماهه دوم کاهش یافته و قیمتها افزایش یافته است هرچند این بهبود قیمتها ناهموار است زیرا از سرگیری قرنطینه در آمریکا و بخشهایی از جهان بر مصرف تاثیر منفی گذاشته است.
سرمایهگذاران همچنین در حال رصد هرگونه تاثیر طوفان هانا هستند که سواحل تگزاس را در آخر هفته درنوردید و تگزاس و مکزیک با تهدید بارانهای شدید مواجه شدند. تولیدکنندگان نفت و گاز و پالایشگاه ها در روز جمعه اعلام کردند انتظار ندارند این طوفان بر فعالیتهایشان تاثیر بگذارد.
افزایش قیمت نفت که در اوایل امسال کمترین رقم را ثبت کرده بود، تولیدکنندگان بزرگ را بر آن داشته است تا تولید و صادرات خود را افزایش دهند.
بیکر هیوز، بزرگترین شرکت خدمات نفتی جهان اعلام کرد تعداد دکلهای فعال نفتی آمریکا در هفته گذشته برای نخستین بار از ماه مارس یک دکل افزایش یافت.
رویترز بر اساس آمارهای اولیه بارگیری نوشت صادرات نفت روسیه در ماه آگوست نسبت به ماه جولای 36 درصد افزایش می یابد.
در عین حال، عربستان بار دیگر به نخستین تامین کننده نفت چین در ماه ژوئن تبدیل شده است و 2.16 میلیون بشکه نفت در روز به این کشور صادر کرده است که نزدیک به 17 درصد کل واردات نفت چین در این ماه است.
انتهای پیام/
نظر شما