شناسهٔ خبر: 39201190 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کباب بلغاری

در این مطلب دستورالعمل تهیه کباب بلغاری را به شما آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -
کباب بلغاری یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم

راسته گوساله ۸۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.

تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.

گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.

سایر نکات

راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید.
گوشت را قبلا حتما بیات کنید.
یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید.

منبع: سرآشپز پاپیون

نظر شما