شناسهٔ خبر: 39006626 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

حوزه بهداشت و رفاه

افزایش مبتلایان کرونا در ایران به 24 هزار نفر/ تعداد جان باختگان به 1934 نفر رسید

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا به حال ۲۴ هزار و ۸۱۱ نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا (corona) مبتلا شده، هزار و ۹۳۴ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۸ هزار و ۹۱۳ نفر نیز بهبود یافته اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، کیانوش جهانپور روز سه شنبه در مورد آخرین وضعیت ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و فوت ناشی از آن بیان کرد :بر اساس یافته های آزمایشگاهی از ظهر دیروز تا امروز، ۱۷۶۲ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور به ۲۴ هزار و ۸۱۱ نفر رسید.

او افزود: خوش بختانه تا به حال هشت هزار و ۹۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند روز به روز در حال افزایش است.

جهانپور خاطرنشان کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۲ نفر جان خود را از دست دادند و جمیع درگذشتگان این بیماری در کشور به ۱۹۳۴ نفر رسید.

او گفت: تا صبح امروز بیش از ۴۱ میلیون نفر در غربالگری کرونا و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا مشارکت کرده اند. توصیه وزارت بهداشت ادامه مشارکت مردم در سامانه salamat.gov.ir است.

وی افزود: افرادی که علایم ابتلا به این بیماری را دارند در سامانه ثبت نام کنند. همکاران ما با آن ها تماس می گیرند و درصورتی که نیازی به ارجاع به مراکز درمانی داشته باشند این کار انجام می شود.

حداکثر یک سوم کارکنان ادارات شیفت باشند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در مورد وضعیت ادارات گفت: موضوع تعطیلی ادارات در ستاد ملی مقابله با کرونا مورد بحث قرار گرفته و با نظر وزیر مربوطه، حداکثر تا یک سوم جمعیت کارکنان برای فقط امور ضروری مردم بصورت شیفت بندی یا کشیک باید در ادارات یا سازمان ها حاضر شوند. با این فاصله گذاری انجام شده، کاهش حضور کارکنان انجام می شود.

جهانپور خاطرنشان کرد: طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز به ستاد ملی کرونا ارجاع شد و قرار است با تشکیل کمیته امنیتی و اجتماعی این ستاد به ریاست وزیر کشور، باتوجه به الگوهای بومی و ساختار اجتماعی کشور، اقدامات لازم برای فاصله گذاری اجتماعی برای ورود و خروج از شهرها تصمیم گیری شود.

او در مورد موارد مطرح شده در فضای مجازی در مورد استفاده از بخور و سشوار برای درمان کووید ۱۹ نیز گفت: این موارد هیچ منبع رسمی و علمی مبتنی بر شواهد علمی ندارد. استفاده از سشوآر هرگز توصیه نمی شود و حتی امکان دارد اثر معکوس داشته باشد. مدرکی در خصوص مفید بودن استفاده از بخور در زمینه درمان بیماری کووید ۱۹ وجود ندارد و این موارد حداکثر شایعه هستند.

نظر شما