شناسهٔ خبر: 36710873 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

پیشگیری از انتشار ویروس H۱N۱ با روش‌هایی به جز تزریق دگزامتازون

یکی از دارو‌هایی که در زمان ابتلا به آنفولانزا تمایل به تزریق آن داریم دگزامتازون است که دارای عوارض زیادی است، در این مطلب به عوارض دگزامتازون و روش‌هایی برای پیشگیری از انتشار ویروس H۱N۱ می‌پردازیم

صاحب‌خبر -

پیشگیری از انتشار ویروس H۱N۱ با روش‌هایی به جز تزریق دگزامتازون

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا با بیان این که همچنان بیشترین ویروس در گردش آنفلوآنزا در امسال H. ۱ N. ۱ است، درباره برخی تصورات در زمینه تزریق دگزامتازون در این بیماری، گفت: دگزامتازون هرچند علایم التهاب را کاهش می‌دهد، اما ممکن است باعث کاهش قوای سیستم ایمنی فرد مبتلا به آنفلوآنزا شود و وضعیت بیمار را وخیم‌تر کند.

افراد در معرض خطری که تاکنون واکسن آنفلوآنزا تزریق نکرده‌اند، حتما هرچه سریع‌تر با مراجعه به پزشک به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند. افراد در معرض خطر شامل افراد بالای ۶۰ سال، زنان باردار، مبتلایان به دیابت یا بیماری‌های تضعیف‌کننده سیستم ایمنی، بیماران قلبی-ریوی، مبتلایان به نارسایی کلیه، بیماران پیوندی، بیماران اچ‌آی‌وی مثبت و کارکنان مراکز درمانی و پزشکی هستند.

اگر افراد علایمی، چون آبریزش بینی، تب، بدن‌درد و... دارند، از رفتن به محل کار یا فرستادن کودک دارای این علایم به مدرسه، به مدت دو تا سه روز جدا خودداری کنند، دست ندهند، روبوسی نکنند، باید توجه کرد که شست و شوی مکرر دست‌ها به قطع زنجیره عفونت‌های ویروسی منجر می‌شود.

اگر فردی که در گروه افراد در معرض خطر نیست، مبتلا به آنفلوآنزا شد، می‌تواند با خوردن مایعاتی، چون آب پرتقال و استراحت در بستر بهبود یابد. اما اگر مدت زمان بیماری بیش از سه تا پنج روز طول کشید، باید به پزشک مراجعه کند.
 
 
منبع:سیمرغ

نظر شما