شناسهٔ خبر: 36162752 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

نوبخت: کشور باید ارزان‌تر اداره شود

صاحب‌خبر -

رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست ستاد بودجه ۹۹ با بیان اینکه بودجه جاری برای اداره دولت ۴۴۸ هزار میلیارد تومان است، گفت: کشور باید ارزان‌تر اداره شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمدباقر نوبخت امروز در ستاد بودجه ۹۹ کل کشور که بخشی از آن به صورت مستقیم از شبکه خبر پخش شد، اعلام کرد: در صدد هستیم بدون اینکه ضرایب مالیاتی را افزایش دهیم و یا مالیات تولیدکنندگان را اضافه کنیم، با شناسایی پایه‌های جدید مالیاتی، درآمد مالیاتی برای دولت شناسایی کنیم.

وی افزود: افزایش درآمد پایدار مالیاتی در طرح اصلاح ساختار مالیاتی دنبال می‌شود و همچنین قصد داریم، بخشی از اموال و دارایی‌های دولت را کاهش داده و یا از درآمد آن‌ها برای اداره کشور استفاده کنیم.

نوبخت با اشاره به اینکه هزینه‌های زیادی در بخش جاری دولت و برای اداره کشور انجام می‌شود، گفت: می‌خواهیم این هزینه‌ها را کاراتر کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: در سال جاری هزینه جاری دولت ۴۴۸ هزار میلیارد تومان است که این رقم برای ارائه خدمات دولت به مردم مصرف می‌شود و سوال این است که آیا نمی‌توان به روش ارزان‌تر کشور را اداره کرد یا در عین حال خدمات بهتر و کاراتری به مردم ارائه کنیم. این امر مورد توجه جامعه است و انتظاری است که از سازمان برنامه و بودجه می‌رود، بنابراین باید هزینه‌های جاری دولت را بازبینی کنیم.

نوبخت این را هم گفت: باید خدمات بهتر و ارزان‌تر به مردم ارائه کنیم و در این رابطه کمیته‌هایی در سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده است که هر دفتر امور مربوطه و خدمات مربوطه را بازبینی می‌کند تا خدمات دولت به مردم به صورت مطلوب‌تر و ارزان‌تر ارائه شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: برخی از خدمات که باید دولت ارائه کند، در حال حاضر وجود ندارد و برخی از خدمات موجود باید به روش ارزانتری ارائه شود و آنچه که در حال حاضر ارائه شده در قالب پیشنهاد کارشناسی است، باید این پیشنهادات به تصویب برسد و تا زمانی که پیشنهاد نهایی نشده نمی‌توان به آن استناد کرد و ما سعی می‌کنیم با رایزنی با دستگاه‌های مختلف نظرات کارشناسی آن‌ها را گرفته و اصلاحاتی در بودجه کشور انجام دهیم.

به گزارش فارس، دولت طبق آیین‌نامه داخلی مجلس موظف است بودجه هر ساله که سند دخل و خرج دولت در سال آینده است، را در قالب لایحه‌ای تا ۱۵ آذر ماه سال قبل به مجلس ارائه کند و مجلس نیز بعد از بررسی کارشناسی و جمع‌بندی نظرات کمیسیون‌های تخصصی و نمایندگان، قانون بودجه را قبل از پایان سال تصویب کرده و آن را برای اجرا به دولت ابلاغ کند.

برچسب‌ها:

نظر شما