شناسهٔ خبر: 34844649 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

آشنایی با روش تهیه پلوی علی پاشا (غذای ترکیه‌ای)

همشهری آنلاین: پلوی علی پاشا یکی از انواع مختلف غذاهای ترکیه‌ای است.

صاحب‌خبر -
  • مواد لازم

پیاز1عدد
سیر1 حبه
گوشت چرخ کرده100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کشمش پلویی یک دوم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
کره 100 گرم
بادام یک دوم پیمانه
آب گوشت 1پیمانه

  • طرز تهیه

پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده کوفته ریزه‌هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید. حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید. سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید. اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه‌ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

  • خواص

انرژی کل 2200 کیلو کالری

منبع: تبیان

برچسب‌ها:

نظر شما