شناسهٔ خبر: 34817738 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

حمایت از صنایع تبدیلی و غذایی اولویت جهاد کشاورزی است

سنندج - رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: طی چند سال اخیر روند صدور مجوز برای ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی در بخش کشاورزی سرعت گرفته و حمایت از این صنایع اولویت این سازمان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، خالد جعفری بعد از ظهر امروز یکشنبه در جریان بازدید از مزارع خیار شهرستان قروه، اظهار داشت:  در راستای تکمیل زنجیره تولید خیار نسبت به صدور پروانه‌ بهره‌برداری چهار واحد با ظرفیت اسمی هزار و ۱۲۰ تن در سال و اشتغالزایی  ۱۳ نفر در شهرستان قروه اقدام شده است.

وی افزود: همچنین تعداد هفت واحد دارای جواز تأسیس تولید خیار شور به ظرفیت اسمی سه هزار و ۲۰۰ تن در سال با اشتغالزایی ۵۳ نفر در شهرستان‌های دهگلان و قروه و تعداد ۲۲ واحد دارای موافقت اصولی تولید خیار شور به ظرفیت اسمی ۴۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال با اشتغالزایی ۱۱۰ نفر در شهرستان های دهگلان و قروه را صادر شده است.

‍رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با تاکید بر اولویت سازمان جهاد کشاورزی در حمایت از ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی، ادامه داد: حرکت مردمی و ورود سرمایه گذاران در استان برای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی لازم و ضروری است.

نظر شما