شناسهٔ خبر: 33451095 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تغذیه مبتلایان به بیماری‌های کبدی چگونه باید باشد؟

خبرگزاری میزان- یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی که مبتلایان به هپاتیت «سی» باید رعایت کنند، گفت: در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید بیشتر یا کمتر میل کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی مبتلایان به هپاتیت «سی» توضیح داد.

سیدموید علویان درباره رژیم غذایی که مبتلایان به هپاتیت «سی» باید رعایت کنند، گفت: در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید بیشتر یا کمتر میل کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است.

وی با بیان اینکه مبتلایان به هپاتیت «سی» باید از رژیم‌های سخت دوری کنند، افزود: باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت‌وساز بدن بازی می‌کند و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمی‌رسد. از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم حاصل از سوخت‌وساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.

علویان تاکید کرد: در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی خصوصا گوشت قرمز خودداری کرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین‌های گیاهی استفاده کنند.

وی گفت: مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه که سرشار از مواد آنتی‌اکسیدان هستند، نیز برای این بیماران مفید است. همچنین بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید از مصرف غذا‌های دودی که دارای نیترات هستند، نیز خودداری کنند.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

نظر شما