شناسهٔ خبر: 31910706 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

ته چین؛

طرز تهیه تاکو پای سیب

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_1007665" ><script type="text/JavaScript" src="http://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/887583/1007665?width=700&height=400"></script></div>

مواد لازم:
چهار عدد سیب
یک قاشق غذاخوری کره
یک چهارم پیمانه شکر
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق چای‌خوری جوز هندی
دو عدد نان تورتیا
دو قاشق غذاخوری کره
یک چهارم پیمانه شکر دارچینی
بستنی وانیلی

تاکو نوعی غذا مکزیکی است که با خم کردن نان تورتیا و پر کردن آن با مواد مختلفی مانند گوشت،مرغ، ماهی و سبزیجات و غیره درست می‌شود. این غذا با دست خورده می‌شود و معمولا روی آن سس سالسا نیز می‌ریزند. هرچند برای پر کردن تاکو بیشتر از گوشت و مرغ استفاده می‌شود در این ویدیو نوع متفاوتی از تاکو آموزش داده می‌شود که در آن برای در کردن تاکو از نوعی پای سیب استفاده می‌شود.

نظر شما