شاید تاکنون به این فکر افتاده باشید که غذای لذیذ رول اسفناج را امتحان کنید. رول اسفناج نیز یکی دیگر از غذاهایی است که با برگ اسفناج درست میشود و دارای تنوع بالایی است. رول اسفناج با ماست و رول اسفناج با خمیر یوفکا دو نمونه از این غذای خوشمزه هستند که در این مطلب به آنها اشاره شده است.
اسفناج گیاهی یکساله با برگهای پهن و نرم مثلثی شکل است و به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا امروزه در کل دنیا کشت میشود. برگ این گیاه علاوه بر رول اسفناج، در تهیه غذاهایی همچون بورانی اسفناج، بورک اسفناج و سوپ اسفناج مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از ویتامینهای A، C، B و املاحی مانند پتاسیم و آهن است.
طرز تهیه رول اسفناج با ماست
مواد لازم
ماست چکیده 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 200 گرم
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
اسفناج 300 گرم
کالباس 200 گرم
شوید خشک 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
اسفناج گیاهی یکساله با برگهای پهن و نرم مثلثی شکل است و به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا امروزه در کل دنیا کشت میشود. برگ این گیاه علاوه بر رول اسفناج، در تهیه غذاهایی همچون بورانی اسفناج، بورک اسفناج و سوپ اسفناج مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از ویتامینهای A، C، B و املاحی مانند پتاسیم و آهن است.
طرز تهیه رول اسفناج با ماست
مواد لازم
ماست چکیده 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 200 گرم
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
اسفناج 300 گرم
کالباس 200 گرم
شوید خشک 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
اسفناج را شسته و داخل قابلمهای بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۵ دقیقه پخته و نرم شود.
پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را ساطوری کنید.
سفیدههای تخم مرغ را در کاسهای بریزید، اسفناج ساطوری، آرد ذرت، شوید خشک، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایهی اسفناج را روی آن پهن کنید.
سینی فر را در فر قرار داده و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد پخته و خودش را بگیرد.
سینی را از فر خارج کرده و اسفناج را با کاغذ روغنی روی سطح صافی قرار دهید.
ماست چکیده و پنیر خامهای را مخلوط کنید و آن را روی سطح اسفناج پخش کنید.
در مرکز لایهی پنیری تکههای کالباس را قرار دهید و سپس از یک سمت اسفناج را همراه با کاغذی که زیر آن قرار دارد، رول کنید.
رول اسفناج را در یک لایه از فویل یا سلفون بپیچید و ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
رول اسفناج را از فریزر خارج کرده، با یک چاقوی تیز به صورت حلقهای برش بزنید و میل کنید.
طرز تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا
مواد لازم
خمیر یوفکا مستطیلی 24 عدد
پنیر فتا 150 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
اسفناج 500 گرم
جعفری خرد شده 1 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه:
اسفناجها را پس از شستن در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا خارج شده و خشک شوند، سپس آنها را ساطوری کنید.
اسفناج ساطوری را در قابلمهای ریخته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شود.
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک و نرم شود و به رنگ طلایی درآید.
پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، آن را همراه با جعفری خرد شده و پنیر به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم رود، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک شوند.
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب هم بزنید، سپس آن را به مخلوط اسفناج سرد شده اضافه کنید.
در صورت استفاده از خمیر یوفکای منجمد، یکی دو ساعت قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کرده و روی بسته آن یک شکاف کوچک ۴-۳ سانتیمتری ایجاد کنید. سپس صبر کنید تا در دمای محیط، یخ آن ذوب شود.
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
یک لایه از خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با قلمو مقداری کره روی آن بمالید، سپس یک لایهی دیگر از خمیر روی آن قرار دهید و با کره چرب کنید.
مقداری از مایهی اسفناج را در عرض خمیر ریخته و دو لبهی خمیر را به طرف داخل تا کنید، سپس شروع به رول کردن خمیر کنید.
بقیهی رولها را به همین ترتیب آماده کنید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و صبر کنید تا سطح رولها طلایی شود.
منبع: ستاره
نظر شما