شناسهٔ خبر: 31231247 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی

سالاد ماکارونی آسیایی

صاحب‌خبر - ماکارونی پخته – 2 بسته لوبیای پخته – یک فنجان بادام چرخ شده – نصف فنجان پیازچه خردشده – یک دوم فنجان کلم چرخ شده – یک عدد سبزی -برای تزیین مواد لازم برای تهیه سرکه عسل روغن گیاهی – دوسوم فنجان عسل – یک سوم فنجان سرکه – نصف فنجان سس سویا – 2 قاشق چای خوری نمک و فلفل - کمی (اگر زمان کافی دارید بهتر است بادام را در فر یا به روش قدیمی در سینی سرخ کنید تا کاملاً طلایی شود.)تمام مواد لازم را دریک ظرف بزرگ بریزید و خوب مخلوط ‌کنید.(می توانید از بادام زمینی هم استفاده کنید) اگر می‌خواهید این سالاد را دریخچال بگذارید، یادتان باشد نباید بیش از سه روز در یخچال بماند. دستور تهیه سرکه عسل: تمام مواد را باهم ترکیب کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و آن را به مواد قبلی اضافه کنید.

نظر شما