شناسهٔ خبر: 30876107 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه سپید | لینک خبر

آغاز غنی‌سازی آرد با ویتامین D

صاحب‌خبر -

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: «به زودی طرح پایلوت غنی سازی آرد نانوایی‌ها با ویتامین D اجرا می‌شود.»
به گزارش سپید، وحید مفید با اشاره به اینکه غنی سازی آرد با اسید فولیک و آهن در گذشته اجرا شده است، اظهار کرد: «طبق بررسی‌های انجام شده بسیاری از افراد در کشور با کمبود ویتامین D نیز مواجه هستند و غنی سازی مواد غذایی از برنامه های وزارت بهداشت است که با همکاری سازمان بهداشت جهانی و یونیسف انجام می‌شود.» وی افزود: «غنی‌سازی با ویتامین D در مواد غذایی حامل مانند روغن، آرد و شیر مطرح است، چنانچه در سال‌های گذشته شیر مدارس با ویتامین D غنی سازی می‌شد و هم اکنون نیز برخی از کارخانجات بزرگ تولید لبنیات، محصولات خود را با این ویتامین غنی سازی می‌کنند.»
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سه کارخانه تولید روغن، محصولات تولیدی خود را با ویتامین D غنی سازی می‌کنند، عنوان کرد: «البته این برداشت که استفاده بیشتر از این روغن‌ها ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین می‌کند، اشتباه است و مردم باید در میزان مصرف روغن دقت کنند.»
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی با اشاره به انتخاب آرد به عنوان یکی از حامل های اصلی غنی سازی با ویتامین D، عنوان کرد: «این طرح در مرحله آزمایشی قرار داشته و به‌زودی مرحله آزمایشی در استان منتخب پیاده سازی می‌شود.»
به گفته مفید، سازمان غذا و دارو براساس طرحی با وزارت کشاروزی پایش میزان فلزات سنگین گندم از قبیل سرب، آرسنیک و کادمیم را در دستور کار دارد. همچنین بناست سموم گندم‌هایی که در داخل کشت می شود، اندازه گیری و پایش شود.

نظر شما