شناسهٔ خبر: 30672047 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

دکتر طهرانچی:

واحدهای دانشگاه آزاد به حوزه استارت‌آپ‌ها توجه ویژه داشته باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واحدهای دانشگاهی با امکانات و تجهیزاتی که در اختیار دارند، باید مشوق‌هایی را برای جذب دانشجویان در نظر بگیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور حضور در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، دیدار و گفتگو با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، سخنرانی در مراسم یادواره شهدای دانشجوی این شهر و برگزاری چهاردهمین جلسه هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی همدان به این استان سفر کرده، عصر امروز با نمایندگان اعضای هیئت‌علمی و کارکنان واحدهای ملایر و تویسرکان دیدار کرد.

دکتر طهرانچی در این دیدار اظهار کرد: واحدهای دانشگاهی با امکانات و تجهیزاتی که در اختیار دارند، باید مشوق‌هایی را برای جذب دانشجویان در نظر بگیرند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه محصول کشاورزی کشمش و صنعت مبل دو محصول شاخص ملایر است، تأکید کرد: باید اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی با اقتصاد شهرها گره بخورد؛ زمانی که دو محصول کشمش و مبل در این استان رونق دارد و درآمد مردم به آن وابسته است، نیاز نیست واحد ملایر به موضوعات دیگری بپردازد و باید تمرکز خود را بر روی این دو موضوع بگذارد به طوری که اگر رشته طراحی صنعتی، مدیریت بازرگانی، کشاورزی، نساجی و گرافیک ارائه می‌شود، باید محوریت آن صنعت مبل یا محصول کشمش باشد.

دکتر طهرانچی تأکید کرد: مردم ملایر و سایر شهرها برای ایجاد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه‌گذاری کردند، پس این دانشگاه هم باید در توسعه شهرها نقش‌آفرین باشد؛ در این صورت است که اگر به مردم فکر کردیم، آن‌ها هم جوانانشان را برای تحصیل و آموزش به ما می‌سپارند.

وی در ادامه گفت: اقتصاد دانش‌بنیان باید تقویت‌کننده آموزش و پژوهش باشد و فعالیت‌های اقتصادی در دانشگاه باید جلادهنده و قوام‌بخش این دو حوزه باشد.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورود به استارت‌آپ‌ها توجه ویژه داشته باشند، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های شهر ملایر، انتظار می‌رود که 20 استارت‌آپ در حوزه تولید، بسته‌بندی، خشک‌کردن و صادرات کشمش در واحد ملایر فعال باشد، چرا که انتظار ما این نیست که یک دانشگاه در همه حوزه‌ها کار کند، بلکه تأکید ما این است که وقتی می‌بینیم دو محصول کشمش و مبل در شهری رونق دارد، دانشگاه آزاد اسلامی هم فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را در آن واحد به این موضوعات اختصاص دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راه‌اندازی طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) گفت: با توجه به اینکه واحد ملایر قرار است یکی از سوله‌های خود را به فروشگاه زنجیره‌ای تبدیل کند، مدیریت بازرگانی و مدل اداره فروشگاه زنجیره‌ای در کنار موضوع کشمش و صنعت مبل می‌تواند به عنوان یکی از چالش‌ها و موضوعات پژوهشی در طرح پایش ثبت شود؛ همچنین با توجه به راه‌اندازی این فروشگاه زنجیره‌ای، دانشجویان این واحد دانشگاهی می‌توانند دوره‌های مهارتی خود را در این فروشگاه طی کنند.

دکتر طهرانچی در پایان از مسئولان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خواست که به درخواست‌ها و وضعیت دانشجویان رسیدگی کرده و امانتدار خوبی باشند، چرا که خانواده‌ها فرزندانشان را به دانشگاه آزاد اسلامی می‌سپارند که از شهرشان دور نشوند و فرهنگ‌شان حفظ شود، بنابراین باید به موضوعات دینی و فرهنگی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

انتهای پیام/4115/پ

نظر شما