شناسهٔ خبر: 29908692 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حدود 12 هزار نفر عضو شورای فرهنگ عمومی کشور هستند

زاهدان - ایرنا - مدیر کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: شورای فرهنگ و عمومی به عنوان سیاست گذار ریل فرهنگی کشور هم اینک 10 تا 12 هزار نفر عضو دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا فاضل عبادی روز سه شنبه در همایش فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان سبک زندگی اسلامی ایرانی که در تالار اشراق مجتمع فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان در زاهدان برگزار شد اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی هم اینک در 32 استان، سه منطقه آزاد و نزدیک به 400 شهرستان کشور فعال است.
وی ادامه داد: تقریبا هر شورای فرهنگ عمومی دارای 30 نفر عضو است که ظرفیت بسیار عظیم فرهنگی محسوب می شود.
مدیر کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: شوراهای فرهنگ عمومی کشور از سال 1364 تا کنون 10 دوره کاری با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل داده است.
وی تصریح کرد: شوراهای فرهنگ عمومی در دوره جدید با هدف استفاده از ظرفیت دستگاهها، انسجام و هم افزایی دستگاههای فرهنگی در سطح کشور برگزار می شود.
عبادی اظهار داشت: در ابتدای مسئولیت سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی 15 سرفصل در 75 برنامه در شورای فرهنگ عمومی کشور به تصویب رسیده است.
وی بحث گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، سرمایه اجتماعی اخلاق عمومی، زنان و خانواده، بهداشت و سلامت، آسیب های اجتماعی، دین و فرهنگ خرد، ترویج فرهنگ علم و دانش و ایثار و شهادت را از جمله سر فصل های تصویب شده در شورای فرهنگ عمومی کشور عنوان کرد.
مدیر کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: اگر بخواهیم چهار عنصر اصلی در سبک زندگی از جمله خانواده، جامعه، همسالان و فضای مجازی را نام ببریم یکی از عوامل تاثیر گذار در سبک زندگی فضای مجازی است.
وی بیان کرد: فرهنگ عمومی و سبک زندگی دو واژه جداناشدنی از همدیگر هستند و اگر بخواهیم فرهنگ عمومی ارتقا پیدا کند لزوم توجه به سبک زندگی و حواشی آن باید در رصد متولیان فرهنگی قرار گیرد.
عبادی اظهار داشت: گفتمان فرهنگی درباره سبک زندگی باید در دستور کار متولیان فرهنگ عمومی کشور قرار گیرد تا بتوان به نتایج دلخواه رسید.
وی بیان کرد: همگانی و مردمی کردن فعالیت های مربوط به سبک زندگی با بهره گیری از ظرفیت های انجمن های فرهنگی و سمن ها در این مسیر لازم و ضروریست.
مدیر کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: بازگشت به آموزه های دینی، ایستادگی در برابر تهاجمات فرهنگی و توجه به آداب و رسوم گذشتگان از عوامل موثر در تقویت شورای فرهنگ عمومی است.
وی بیان کرد: فرهنگ هر کشور هویت آن جامعه است و تفاوت جوامع به خاطر همین فرهنگ هاست.
عبادی تصریح کرد: فرهنگ عمومی کنش ها و واکنش های همگن و همگرای جامعه نسبت به یک رویه و یک مساله است.
وی با اشاره به آثار تاریخی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این استان از هر جهت درخشندگی خاصی دارد.
مدیر کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: مردم سیستان و بلوچستان مردمانی مهمانواز، فرهنگی، مومن، آزاده و حماسه ساز هستند.
رئیس مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این همایش به تشریح فضای مجازی و تاثیرات آن در زندگی روزمره پرداخت و گفت: بسیاری از کارشناسان گسترش فضای مجازی را تغییر تمدنی می دانند.
سید مرتضی موسویان اظهار داشت: فناوری های جدید را در برخی از مواقع بسیار بزرگ و عجیب و غریب برای خودمان حس و آنان را تهدید تلقی می کنیم.
وی بیان کرد: همواره در مورد فناوری های جدید یک واکنش منفی وجود داشته است.
رئیس مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فناوری های نو را توفانی می دانیم که تمام بنیان های اساسی و جامعه را بر هم می زند.
وی بیان کرد: به فضای مجازی باید از بالا نگاه کنیم و تهدیدات و فرصت ها را با هم بررسی کرد زیرا وارد یک زیست بوم جدید می شویم.
موسویان تصریح کرد: همگرایی خاصی بین فناوری های جدید در حال رخ دادن است.
3213**6081

نظر شما