شناسهٔ خبر: 28886257 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی

همشهری

اسفناج موجود در این کوکو علاوه بر خواص تغذیه‌ای فراوانی که دارد، غذا را نیز خوش‌رنگ می‌کند.

صاحب‌خبر -
مواد لازم:

سیب‌زمینی متوسط: سه عدد؛ پوست کنده شود.

اسفناج پخته و آب گرفته شده: ۶۰ گرم

پیاز کوچک: یک عدد رنده شود.

آرد سفید: سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

تخم‌مرغ: ۲ عدد؛ هم زده شود.

روغن سبزی‌جات

طرز تهیه:

• سیب‌زمینی‌ها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناج‌ها و پیاز‌ها را نیز به همین ترتیب بگیرید.

• سبزی‌جات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آن‌ها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکو‌ها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آن‌ها را ۴- ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

• تا زمانی که کوکو‌های بعدی را تفت می‌دهید کوکو‌های آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.

نظر شما