شناسهٔ خبر: 26842445 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

خوراکی‌هایی برای مقابله با خستگی صبحگاهی

عوامل بسیاری از جمله استراحت شبانه ناکافی یا سخت کار کردن در طول روز در احساس خستگی صبحگاهی نقش دارند .

صاحب‌خبر -

خوراکی‌هایی برای مقابله با خستگی صبحگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ کمبود برخی مواد مغذی ضروری نیز به احساس خستگی صبحگاهی منجرمی شود.
جو دوسر یک ماده غذایی مقوی با ارزش تغذیه ای بالاست. این ماده غذایی حاوی فیبر غذایی فراوان است که به بهبود گوارش و تنظیم اشتها کمک می کند.
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جو دوسر گردش خون، سوخت و ساز و عملکرد شناختی را بهبود می بخشند.
جو دوسر غذایی ایده آل برای قلب است زیرا بر سطوح تری گلیسیرید و کلسترول تاثیر می گذارد.
افرادی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا نیستند از فواید مصرف شیر بهره ببرند زیرا این نوشیدنی از احساس خستگی هنگام صبح پیشگیری می کند.
شیر حاوی اسید آمینه ها و ویتامین هایی است که پس از جذب در بدن سطوح انرژی را بهبود می بخشند.
تریپتوفان، یکی از اسید آمینه های موجود در شیر است که ترشح سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با خوشی و بهزیستی، توسط مغز را تحریک می کند.
اگرچه بهتر است اعتدال در مصرف مغزهای خوراکی رعایت شود، اما اینها از جمله مواد غذایی سرشار از انرژی هستند که به پیشگیری از احساس گرسنگی و خستگی صبحگاهی کمک می کنند.
تراکم بالای ویتامین های B و اسیدهای چرب مفید در مغزهای خوراکی برای سیستم عصبی مفید است که به تقویت تمرکز و سلامت روانی کمک می کند.خوراکی‌هایی برای مقابله با خستگی صبحگاهی
همچنین، مغزهای خوراکی حاوی فیبر غذایی و آنتی اکسیدان ها هستند که از دردهای عضلانی، سردرد، و اضطراب پیشگیری می کنند.
عدس یکی از سالم‌ترین مواد غذایی بین حبوبات محسوب می شود. عدس حاوی مواد مغذی مفید برای سلامت جسمانی و روانی انسان است.
آهن عدس و پروتئین با کیفیت بالای آن به پیشگیری از هرگونه عوارض جانبی منفی کم خونی کمک می کنند.
مصرف عدس گردش خون را بهبود می بخشد و در همین راستا اکسیژن و مواد مغذی کافی در اختیار سلول های بدن انسان قرار می گیرند.
این کربوهیدارت ها به عنوان سوخت برای سلول ها عمل می کنند که در افزایش سطوح انرژی بدن نقش دارد.
اگرچه مصرف بیش از اندازه شکلات خوب نیست، اما 20 تا 30 گرم شکلات تلخ به بهبود عملکرد شما در طول روز کمک می کند.
شکلات حاوی چربی و کربوهیدارت هاست که یک منبع انرژی برای سلول های بدن انسان محسوب می شوند.
مصرف شکلات تلخ سیستم عصبی را تحریک می کند، سلامت قلب را بهبود می بخشد، و از مغز در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند.
انواع مختلفی از دانه های خوراکی وجود دارند که می توانند با خستگی صبحگاهی مقابله کنند. این مواد غذایی کالری کمی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند که به حفظ و تقویت سلامت بدن کمک می کنند.
دانه های چیا ،کتان، آفتابگردان، کدو تنبل، و کنجد سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 هستند که برای سیستم قلبی عروقی و سلامت شناختی انسان مفید هستند.
اسیدهای آمینه و مواد معدنی موجود در دانه های خوراکی نیز گردش خون را بهبود بخشیده و از نوسانات خلقی پیشگیری می کنند.
کربوهیدارت ها و قندهای طبیعی موجود در موز سطوح انرژی و عملکرد انسان را بهبود می بخشند.
موز فعالیت سیستم عصبی را متعادل ساخته و خلق و خو را بهبود می ببخشد.

نظر شما