شناسهٔ خبر: 26301911 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه ادویه مراکشی

ادویه مخصوص مراکشی که برای انواع ماهی، مرغ سبزیجات و گوشت مناسب است

صاحب‌خبر -
 
 
طرز تهیه ادویه مراکشی
 
مواد لازم
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری
هل ۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم میخک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه دانه درشت ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه
۱ ادویه‌ها را در یک کاسه ریخته و آسیاب می‌کنیم.
۲ سپس آن‌ها را در شیشه در بسته و خشک ریخته و نگهداری می‌کنیم.

سایر نکات
یک ادویه مخصوص مراکشی که برای انواع ماهی، مرغ سبزیجات و گوشت مناسب است
این ادویه را می‌توانید آماده کنید و در یک شیشه در بسته و تیره برای مدت ۱ ماه نگه داری کنید.
منبع:پاپیون

نظر شما