شناسهٔ خبر: 25119694 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

خورش گوجه سبز

صاحب‌خبر - دلارام اکبری مواد لازم برای 4 نفر: پیاز 3عدد گوشت 300گرم سبزی (شامل نعناع و جعفری تازه) 250تا300گرم گوجه سبز نیم کیلو برگ بو 2عدد آبغوره (اختیاری) به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم گرد غوره به میزان لازم نمک به میزان لازم نکته: نکته 1: این خورش در گیلان با جعفری، نعناع و خالواش که نوعی سبزی محلی است تهیه می‌شود. نکته 2:در صورت تمایل از مقداری شکر به‌عنوان چاشنی استفاده کنید. نکته 3: گوجه سبز خیلی زود له می‌شود زیاد آن را نپزید. نکته 4: در صورتی که ترشی خورش شما بدون گرد غوره و آبغوره اندازه است دیگر این مواد را اضافه نکنید. نکته 5: این خورش را با مرغ هم می‌توان تهیه کرد. طرز تهیه: ابتدا 2عدد از پیاز‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.گوشت را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب و برگ بو گوشت بپزد.(مقدار زیادی آب بریزید) از گوجه سبز‌ها هم به‌صورت درسته و هم نصف شده می‌توانید استفاده کنید. به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید. جعفری و نعناع را خرد کنید و پیاز باقی مانده را ریز کرده و در روغن سرخ کنید و بعد سبزی را اضافه کرده و کمی سرخ کنید.گوشت پخته شده را از مواد اضافی جدا کرده و به سبزی اضافه کرده و باقی مانده آب گوشت را صاف کرده و به مواد اضافه کنید. اگر آب آن کم بود کمی آب جوش اضافه کرده و ادویه را نیز به مواد اضافه کنید.30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و گرد لیمو و گوجه سبز را اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

نظر شما