شناسهٔ خبر: 24260189 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

عمل به سبک زندگی فاطمی نیازمند شناخت شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س)

رئیس مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه علمیه قم گفت: اقتدا کردن به حضرت فاطمه (س) وابسته به شناخت ایشان و شناخت ایشان وابسته به تحقیق و مطالعه است.

صاحب‌خبر -
عمل به سبک زندگی فاطمی نیازمند شناخت شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س)به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، حسن رضائی مهر در گفتگوی ویژه قرآنی شبکه قرآن افزود: هرچه معرفت ما به شخصیت و منش حضرت زهرا (س) بیشتر شود، تأسی و اقتدای ما به ایشان هم عاقلانه تر و عارفانه تر خواهد بود.
وی گفت: برای شناخت چنین شخصیتی هم کافی است به روایات معصومین و کلام حضرت رسول (ص) توجه کنیم. آنجاکه پیامبر اسلام می فرمایند : فاطمه پاره تن من و جزئی از وجود من است.
مهمان گفتگوی ویژه قرآنی در توضیح این حدیث قدسی افزود : این بدان معناست که فاطمه (س) پاره ای از دین خداست و اگر او صدمه ببیند دین خدا صدمه دیده است؛ و جزئی از یک وجود هم حتما مثل آن وجود معصوم است و کلام او کلام خداست پس عقل می گوید باید به چنین شخصیتی اعتماد و به او اقتدا کرد.
رضائی مهر در پاسخ به سؤال مجری در خصوص چرایی و چگونگی دست پیدا کردن به سبک زندگی فاطمی ادامه داد: سبک زندگی حضرت زهرا (س) منطبق بر کتاب و سنت بود.
وی افزود: از آنجا که انسان بالفطره کمال جوست وقتی در شخصیت وجودی این بانو اندکی تأمل می کند پی می برد ، فاطمه زهرا (س) جزئی از وجود پیامبر است و پیامبر هم مظهر کمال الهی است پس می شود از طریق تأسی به ایشان به کمال رسید.
رئیس این مرکز مطالعاتی درباره چگونگی عمل به سبک زندگی فاطمی گفت: قدم اول مطالعه درباره سبک زندگی ایشان و قدم بعدی عمل بر اساس این سبک از زندگی است.
رضائی مهر همچنین به تشریح سبک زندگی سیاسی بانوی اسلام پرداخت و افزود: ایشان فقط به تربیت فرزند و خانه داری مشغول نبودند بلکه در همان سن جوانی شاهکارهای رفتاری زیادی در حوزه های علمی و سیاسی و اجتماعی داشتند.
وی گفت: حضرت فاطمه (س) همان کسی است که در مسجد مدینه در دفاع از دین و ولایت خطبه می خواند.
رضایی مهر در پایان با اشاره به مردم داری حضرت فاطمه ( س ) افزود: نقل است که این بانوی معصومه از صبح تا شب دعا می کرده اما تنها در حق اطرافیان و همسایه ها، بی آنکه برای خودش دعا کند و یا سه روز غذای خودش را که روزه بوده به همسایه نیازمندش می داده که این بهترین روش تربیت فرزندان و آموزش بخشش به آنهاست.
 

نظر شما