شناسهٔ خبر: 23680015 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

یک استاد عکاسی دانشگاه عنوان کرد

برای بیان ارزش‌های خبر‌ی مدنظرمان باید از زبان‌های مختلف رسانه‌ با دنیا صحبت کنیم

یک استاد عکاسی دانشگاه گفت: برای صحبت با دنیا و بیان ارزش‌های خبر‌ی مدنظرمان باید از زبان‌های مختلف رسانه‌ مانند سینما،‌ تئاتر و فیلم استفاده کرد ولی ما از آن بهره‌ای نگرفته‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، امیرعلی جوادیان عکاس 8 سال دفاع مقدس در نشست هم اندیشی همایش خبرخوب که بعد از ظهر امروز(یکشنبه) با حضور جمعی از اساتید برجسته علوم ارتباطات در دانشکده خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: اگر بخواهیم اصلاح شویم باید این نگاه را اجرایی کنیم که ما تافته جدابافته از دیگران نیستیم، لذا با پذیرفتن مشکلات خود می‌توان امیدوار به اصلاح بود.

وی افزود: بالاترین و کامل‌ترین معجزه خداوند، کتاب قرآن کریم است و آن هم در حالی به یک پیغمبر وحی شد که وی بیسواد بود.

این عکاس 8 سال دفاع مقدس تصریح کرد: باید به‌جای خبر خوب که نگرش دولتی آن بسیار زیاد است، به بینش خوب دقت کرد و در این مسیر گام برداشت.

وی اظهار داشت: حج بر اساس سه کلیدواژه اجرایی شده است که عرفات، مشعر و منا این سه مورد است که عرفات یعنی دانش، مشعر یعنی بینش و منا یعنی عشق.

جوادیان خاطرنشان کرد: در هیچ کجای دنیا تعداد زیادی از مسئولان یک کشور درباره مسائل خارجی و برون‌مرزی صحبت نمی‌کنند، درحالی‌که در ایران چنین وضعیتی وجود دارد، اما باید بدانیم که شرایط صحیح و درست آن است که وزیر خارجه، سخنگوی آن وزارتخانه و سخنگوی دولت درباره موضوعات خارجی و برون‌مرزی صحبت باید بکنند.

وی گفت: جنبه احساسی بودن ایرانیان و عقلانی بودن اروپایی‌ها را باید در امورات خبری خود توجه کنیم، به همین دلیل است که رسانه‌های ایرانی در انتشار اخبار خود بیشتر احساسی عمل می‌کنند تا عقلانی.

این استاد دانشگاه گفت:‌ آموزه‌های دینی ما در زندگی روزمره متأسفانه گم شده است، درحالی‌که باید بدانیم که قرآن و عترت چراغ راه آینده ماست و بر اساس توصیه امیرالمؤمنین(ع) باید به یتیم‌نوازی و کار توجه ویژه‌ای کرد درحالی‌که ما در این مسیر گام برنداشتیم.

جوادیان افزود: دنیا با استفاده از زبان‌های مختلف مانند سینما،‌ تئاتر و فیلم با افراد مختلف صحبت می‌کنند ولی ما از آن بهره‌ای نگرفته‌ایم.

وی بابیان اینکه تعداد صنایع دستی شناخته‌شده در دنیا 360 مورد است که 290 مورد آن در ایران وجود دارد، گفت: 190 مورد از صنایع دستی کشورمان در استان اصفهان است، درحالی‌که متأسفانه در میدان نقش جهان این شهر صنایع دستی چینی به فروش می‌رسد.

جوادیان تصریح کرد: بینش خبری آن است که جریانات خبری را مشاهده کرده و خبرهای بد را صرفاً برای هشدار به جامعه منتشر کرد.

وی در پایان گفت: نباید رسانه‌ها از آرام بودن جامعه و عدم وجود مشکلات مطالبی را منتشر کنند، بلکه باید واقعیت‌ها را نگریسته و بر اساس آن خبر منتشر کرد.

انتهای پیام/

نظر شما