شناسهٔ خبر: 22610037 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ

نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خردشده را در آن تفت دهید.

صاحب‌خبر -

گروه اجتماعی- هنر آشپزی: طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ به شرح زیر می باشد

لازم دانستیم در این پست برای شما مخاطبین عزیز طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ  این  را با معیاری بسیار حرفه ای تشریح دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه به شرح زیر است:

برگ مو                400 گرم

قارچ (نگینی خردشده)   400 گرم 

روغن زیتون            3 الی 4 قاشق سوپ­خوری

برنج                  یک پیمانه

گوجه‌فرنگی             2 عدد

پیاز (ریز خردشده)     یک عدد

سیر (ریز خردشده)      3 حبه

فلفل سبز (ریز خردشده) 2 عدد

رب گوجه‌فرنگی          یک قاشق چای­خوری

شکر                   یک قاشق چای­خوری

برگ جعفری (خردشده)    8 عدد

شبت (خردشده)          8 عدد

نمک                   به مقدار لازم

فلفل سیاه             به مقدار لازم

به گزارش بولتن نیوز به نقل از مجله سفره ایرانی، طرز تهیه به شرح زیر است:

نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خردشده را در آن تفت دهید گوجه‌فرنگی­های پوست‌کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.

رب گوجه‌فرنگی و قارچ نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم­پز شده، یک­سوم پیمانه آب داغ، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ

برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید. مخلوط قارچ را روی برگ­ها قرار داده و بپیچید چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه­ ها را داخل آن بچینید روغن زیتون باقی مانده را روی آن­ها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید بشقابی روی دلمه ­ها قرار دهید تا به آن­ها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه­ ها بپزد سپس سرو کنید.

نظر شما