به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری میزان، بر اساس این گزارش، پیام فرحبخش گفت: فلسفه روزه داری در ماه رمضان به فرهنگ کم خوری و افزایش عبادت اشاره دارد، اما برخلاف این اصل، بسیاری از مردم با تصور حفظ انرژی لازم در طی روز، در این ماه از غذاهای سنگین و پرکالری در وعدههای غذایی استفاده میکنند و به جای لاغری، در آخر ماه با ۴ الی ۵ کیلو افزایش وزن مواجه میشوند.
وی افزود: مصرف غذای کافی برای روزه داری یکی از اصولی است که باید در ماه رمضان رعایت شود. افراد با تغذیه مناسب در وعدههای غذایی خود، انرژی لازم جهت فعالیتهای فیزیکی را در بدن ذخیره کنند تا دچار ضعف و افت فشار خون نشوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: پرخوری و مصرف غذاهای مختص ماه رمضان، منجر به افزایش قند و چربی در بدن میشود.
استفاده از خوراکی هایی، چون حلوا، حلیم، زولبیا و بامیه که در مواقع عادی در خانواده کم مصرف میشود، در ماه رمضان رواج پیدا میکنند و ولع به خوردن را در افراد به وجود میآورد، بنابراین با مصرف قندهای ساده، مواد نشاستهای ومواد فیبردار در ماه رمضان علاوه بر حفظ سلامت، از جذب قندهای مضر و چربیهای زیادی به بدن جلوگیری کرده و حس سیری طولانی مدت را در بدن ایجاد میکنند.
وی افزود: کاهش وزن در ماه رمضان، به معنای نخوردن وعده سحری و غذاهای انرژی بخش مانند برنج نیست،کاهش فعالیتهای فیزیکی و نبودسوخت و ساز انرژیهای ذخیره شده در بدن، منجر به چاقی میشود، بنابراین روزه داران با کنترل میزان خواب و انجام فعالیتهای بدنی، در کنار رعایت تغذیه میتوانند وزن خود را کنترل و کاهش دهند.
فرحبخش افزود: از آب ولرم برای باز کردن روزه، نان و پنیر، گردو، خرما و شیر در وعده افطار استفاده شود.
وی در پایان گفت: رژیم کاهش وزن در ماه رمضان، میتواند عواقب بدی را به همراه داشته باشد و منجر به کمبود ویتامین، فشار پایین و ضعف جسمی شود، بنابراین توصیه میشود افراد چاق با مراجعه به متخصص تغذیه، از رژیم نگهدارنده تبعیت کنند تا علاوه بر کاهش وزن، سلامت جسم نیز تأمین شود.
∎
وی افزود: مصرف غذای کافی برای روزه داری یکی از اصولی است که باید در ماه رمضان رعایت شود. افراد با تغذیه مناسب در وعدههای غذایی خود، انرژی لازم جهت فعالیتهای فیزیکی را در بدن ذخیره کنند تا دچار ضعف و افت فشار خون نشوند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: پرخوری و مصرف غذاهای مختص ماه رمضان، منجر به افزایش قند و چربی در بدن میشود.
استفاده از خوراکی هایی، چون حلوا، حلیم، زولبیا و بامیه که در مواقع عادی در خانواده کم مصرف میشود، در ماه رمضان رواج پیدا میکنند و ولع به خوردن را در افراد به وجود میآورد، بنابراین با مصرف قندهای ساده، مواد نشاستهای ومواد فیبردار در ماه رمضان علاوه بر حفظ سلامت، از جذب قندهای مضر و چربیهای زیادی به بدن جلوگیری کرده و حس سیری طولانی مدت را در بدن ایجاد میکنند.
وی افزود: کاهش وزن در ماه رمضان، به معنای نخوردن وعده سحری و غذاهای انرژی بخش مانند برنج نیست،کاهش فعالیتهای فیزیکی و نبودسوخت و ساز انرژیهای ذخیره شده در بدن، منجر به چاقی میشود، بنابراین روزه داران با کنترل میزان خواب و انجام فعالیتهای بدنی، در کنار رعایت تغذیه میتوانند وزن خود را کنترل و کاهش دهند.
فرحبخش افزود: از آب ولرم برای باز کردن روزه، نان و پنیر، گردو، خرما و شیر در وعده افطار استفاده شود.
وی در پایان گفت: رژیم کاهش وزن در ماه رمضان، میتواند عواقب بدی را به همراه داشته باشد و منجر به کمبود ویتامین، فشار پایین و ضعف جسمی شود، بنابراین توصیه میشود افراد چاق با مراجعه به متخصص تغذیه، از رژیم نگهدارنده تبعیت کنند تا علاوه بر کاهش وزن، سلامت جسم نیز تأمین شود.