شناسهٔ خبر: 76986582 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

سرمای شدید باعث مرگ ۱۴ نفر در «نیویورک» شد

رسانه‌های محلی گزارش دادند یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که هیپوترمی (کاهش شدید دمای بدن) در مرگ هشت نفر نقش داشته است.

صاحب‌خبر -

«زهران ممدانی»، شهردار نیویورک روز گذشته (یکشنبه) تایید کرد در پی موج سرمای شدید اخیر در آمریکا، ۱۴ نفر در فضای باز جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های محلی گزارش دادند یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که هیپوترمی (کاهش شدید دمای بدن) در مرگ هشت نفر نقش داشته است.

یک طوفان زمستانی عظیم در ۲۵ ژانویه، بارش حجم بی‌سابقه‌ای از برف را در این شهر به همراه داشت.

اقدامات جدید برای کمک به بی خانمان ها در مقابله با سرمای شدید

به گفته ممدانی، اقدامات جدیدی برای کمک به بی‌خانمان‌ها در مقابله با دمای پایین هوا اتخاذ شده است. واحدهای سرپناه تک اتاقه جدید برای بی‌خانمان‌ها باز خواهد شد، در حالی که سرپناه‌های گرم‌کننده نیز برای هر کسی در پنج بخش شهر نیویورک باز هستند.

به گزارش شینهوا، ۲۰ اتوبوس گرم‌کننده نیز در سراسر شهر پارک شده است.

در همین حال، «پیتر مولیناکس»، هواشناس سرویس ملی هواشناسی در کالج پارک، مریلند، گفت: حدود ۱۵۰ میلیون نفر روز گذشته در بخش شرقی ایالات متحده تحت هشدارهای هوای سرد و سرمای شدید قرار گرفتند.