شناسهٔ خبر: 76023434 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مربیان فوتبال و حواشی کش‌دار؛ اخباری دست از سر تنش روی سکوها بر نمی‌دارد

سعید اخباری در واکنش به سخنان دراگان اسکوچیچ برای دعوت از پرشورها برای حضور در دیدار امروز با این تیم و تبدیل ورزشگاه به جهنمی برای حریف، اتفاقات دیدار دو تیم در یزد را به چند تماشاگرنما پیوند زده و اسکوچیچ را مسئول اتفاق احتمالی دیدار امروز دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، تیم‌های تراکتور و چادرملو اردکان در حالی از ساعت 16:30 امروز در ورزشگاه شهید سلیمانی تبریز به مصاف هم می‌روند که این دیدار از حساسیت‌های جدولی زیادی برای دو تیم به ویژه تراکتور به عنوان مدعی قهرمانی برخوردار است.

بازی تراکتور و چادرملو در شرایطی برگزار می‌شود که دیدار اخیر دو تیم در لیگ برتر به هفته 26 لیگ بیست‌و‌چهارم بر‌می‌گردد، دیداری پرحاشیه و پرتنش که حواشی و اخبار آن تا مدت‌ها پس از بازی، در رسانه‌ها و فضای هواداری فوتبال کشورمان مطرح شد.

این حواشی و فحاشی‌های هواداران چادرملو به بازیکنان تراکتور به ویژه علیرضا بیرانوند به اندازه‌ای بود که علاوه بر ورود کمیته انضباطی و صدور رای موقت محرومیت و کسر امتیاز برای چادرملویی‌ها، باعث شد استاندار یزد نیز با علیرضا بیرانوند تماس گرفته و از او دلجویی کند.

 مظلوم‌نمایی سرمربی چادرملو و واکنش خداداد عزیزی 

نکته قابل توجه دیگر، پوشش رسانه‌ای شعارها و فحاشی‌های رکیک علیه بیرانوند توسط خود باشگاه چادرملو و عدم واکنش مناسب توسط این باشگاه در خصوص همان فحاشی‌ها بود. حتی سعید اخباری، سرمربی چادرملو نیز واکنش شایسته‌ای به این موضوع نداشت تا خداداد عزیزی، مدیر تیم فوتبال تراکتور در همان زمان و در برنامه تلویزیونی خطاب به سرمربی چادرملو بگوید: من صحبت‌های ایشان را شنیدم. به ایشان احترام می‌گذارم، اما به نظرم مظلوم‌نمایی و انداختن گردن بقیه تاریخ مصرفش گذشته است. به نظرم چادرملو و سعید اخباری باید بابت این رای و به خاطر کسر یک امتیاز خوشحال باشند.

وی افزود: اخباری، 15-20 تماشاچی نبودند که توهین می‌کردند و بازیکنان شما ایسلندی تشویق می‌کردند. آن‌همه تماشاچی به علی بیرانوند فحش می‌دهند، در فحش‌شان از شما هم استفاده می‌کنند و بازیکنان شما به صف ایستادند، دست می‌زنند. به نظر من شما و بازیکنان در این فحاشی شریک هستید.

مدیر تیم تراکتور در بخش دیگری از سخنانش نیز گفته بود: مظلوم‌نمایی نکنید، حرف من این است، می‌گویم باشگاه چادرملو این ویدیو را در صفحه باشگاه گذاشته و آن‌ها در این حکم شریک هستند. کمیته انضباطی در حق شما محبت کردند که یک امتیاز کسر کردند.

 اسکوچیچ و خاطراتی که فراموش نشده‌اند 

با توجه به آنچه به عنوان بخشی از اتفاقات دیدار قبلی دو تیم در یزد یادآوری شد، دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور در نشست خبری روز گذشته و پیش از دیدار با چادرملو، مانند همیشه از هواداران تیمش برای حضور در ورزشگاه دعوت کرده و این بار گفت: اتفاقات فصل گذشته و مسابقه‌ای که در آنجا (یزد) داشتیم، انگیزه مضاعفی برای ما ایجاد می‌کند. از هواداران می‌خواهم در ورزشگاه یک جهنم به پا کنند؛ البته نه با پرتاب بطری و سنگ و دلارهای تقلبی، بلکه تیم را تشویق کنند و به حریف فشار بیاورند تا آن‌ها بفهمند بازی در تبریز راحت نیست. اتفاقات آن مسابقه را فراموش نکرده‌ایم، اما می‌خواهیم همه برنامه‌های کادر فنی در زمین اجرا شود.

آنچه اسکوچیچ از هواداران تیمش به عنوان مدافع عنوان قهرمانی و تیمی که شهرت ویژه‌ای به خاطر پرشورها دارد، موضوع غیرعادی و حاشیه‌سازی نبوده اما به یک‌باره سعید اخباری، سرمربی چادرملو که در فحاشی‌های فصل گذشته به ویژه فحاشی به علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور ایفای نقش کرده بود، با صحبت‌های تحریک آمیز خود، برای ایجاد تنش و حاشیه در بازی امروز اقدام کرده است.

نشست خبری پیش از دیدار تراکتور و چادرملو در حالی بدون حضور سعید اخباری، سرمربی چادرملو برگزار شد که زمان پرواز و برنامه سفر این تیم مانع از حضور وی در جمع اصحاب رسانه شده بود. با این حال با درخواست باشگاه چادرملو، اصحاب رسانه عصر روز گذشته در سالن نشست مطبوعاتی هیئت فوتبال آذربایجان شرقی حضور پیدا کردند، اما پس از گذشت زمان اعلامی برای آغاز نشست، مدیران چادرملو طی تماس تلفنی اعلام کردند که در نشست خبری حضور پیدا نمی‌کنند. دلیل این موضوع نیز شرایط جسمی سعید اخباری اعلام شد.

پس از این اقدام سعید اخباری با انتشار ویدئویی، درباره بازی دو تیم صحبت کرده و در واکنش به اظهارات دراگان اسکوچیچ گفت: خوشحال هستم بچه‌های مجموعه ما به گونه‌ای کار کرده‌اند که باعث شده مربیان تیم تراکتور و اسکوچیچ که مربی بسیار خوبی هستند، با تجربه‌ای که دارند، برای حرکت چند تماشاگرنما در سال گذشته، به آن بازی و یادآوری اتفاقاتی که خارج از کنترل یک مجموعه و تیم بوده و در همه بازی‌های این تیم تکرار می‌شده، متوسل شوند.

وی افزود: این نشان می‌دهد که برای برنده شدن در برابر چادرملو، این مجموعه و اسکوچیچ به نکته‌ای رسیده که بخواهد از تحریک تماشاگران برای تبدیل شدن ورزشگاه به جهنم استفاده کند، البته ایشان با این حرف مسئولیت هر اتفاقی در بازی را بر عهده خواهد داشت و فکر می‌کنم فدراسیون باید به یک سری از صحبت‌ها و حرف‌های تحریک‌آمیز حساس باشد.

اخباری خطاب به دراگان اسکوچیچ ادامه داد: آقای اسکوچیچ، در همان بازی ما از توهین‌هایی که از سمت بازیکن شما به سمت مردم یزد شد، گذشت کردیم چون فوتبال میدان مبارزه، دوستی و عملکرد است.

 اظهارات متناقص چادرملویی‌ها درباره حواشی بازی در یزد 

در حالی که سعید اخباری همچنان عذرخواهی و رفتار شایسته‌ای بابت اتفاقات دیدار فصل گذشته دو تیم و فحاشی‌های هواداران تیمش به بازیکنان تراکتور به ویژه علیرضا بیرانوند نداشته است، همچنان در تلاش است تا جشن فحاشی پایان بازی قبلی را به چند تماشاگرنما تقلیل دهد.

با این حال علیرضا بابایی، مدیرعامل باشگاه چادرملو در ویدیویی که پیش از دیدار با تراکتور منتشر کرده، درباره بازی فصل قبل و حواشی آن گفته است: آن بازی مربوط به فصل قبل است که چادرملو برای نخستین بار در لیگ برتر حضور پیدا کرده بود و کانون هواداران نداشت. اتفاقاتی رخ داد که شاید نکته تاریک فوتبال بود. فکر می‌کنم در این دیدار (امروز)، فوتبال پاک و تماشاگر پسند ببینیم.

این اظهارات در حالی مطرح شده که نشان می‌دهد، علی‌رغم تلاش مدیران باشگاه چادرملو برای رفع مسائل و تنش‌ها، سعید اخباری، سرمربی جوان و کم تجربه این تیم تمایل چندانی برای دوری از حواشی ندارد. وی حتی این بار اظهارات اسکوچیچ را دست‌آویزی برای ایجاد حاشیه و تنش کرده، چرا که پیش از اظهارات جدید اخباری، هواداران تراکتور توجه چندانی به اتفاقات بازی قبلی نداشتند، اما اخباری با یادآوری آن اتفاقات تلخ، دوباره باعث حاشیه‌سازی شده و باید مسئولیت این اتفاق را نیز بر عهده بگیرد.

به گزارش تسنیم، به نظر می‌رسد مربیان و کادر فنی فوتبال کشورمان بهتر است بیش از آن که روی مسائل حاشیه‌ای تمرکز کرده و به دنبال کوچکترین مسائل برای بزرگنمایی و تبدیل آن به بحران باشند، به دنبال ارائه فوتبال با کیفیت و تماشاگرپسند و توسعه فعالیت‌های فرهنگی در ورزش باشند تا دیگر شاهد اتفاقات تلخی که در ورزشگاه‌های مختلف کشور رخ می‌دهد و دیدار چادرملو با تراکتور در یزد نمونه‌ای مشهود از آن بود، نباشیم.

انتهای پیام/