شناسهٔ خبر: 76103103 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان: رویای خانه‌دار شدن جوانان روستایی «عرب قره حاجی» محقق شد

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از واگذاری ۹۰ قطعه زمین به روستاییان فاقد مسکن در شهرستان مراوه‌تپه خبر داد.

صاحب‌خبر -

داود خسروی اظهار کرد: در راستای تحقق عدالت اجتماعی و کمک به خانه‌دار شدن جوانان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان اقدام به واگذاری زمین به روستاییان فاقد زمین کرد که در همین راستا، ۹۰ قطعه زمین به مساحت ۲۷ هزار متر مربع به جوانان روستای عرب قره حاجی شهرستان مرزی مراوه‌تپه واگذار شد.

وی بیان کرد: این طرح با هدف خانه‌دار کردن جوانان و خانواده‌های نیازمند زمین برای ساخت مسکن، نوسازی بافت روستاها و ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال در حوزه ساخت‌وساز اجرا می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان تصریح کرد: با اجرای این برنامه، روستاییان می‌توانند با بهره‌گیری از تسهیلات قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیون تومانی، صاحب مسکن ایمن و مقاوم شوند که این اقدام علاوه بر ارتقای کیفیت زندگی، موجب امیدآفرینی، تثبیت جمعیت در روستاها و توسعه پایدار مناطق کمتربرخوردار خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن گلستان در روز چهارشنبه ۱۲ آذر، خسروی در پایان تأکید کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تمام توان در مسیر خدمت‌رسانی به مردم شریف روستاها گام برمی‌دارد و خانه‌دار شدن را از یک آرزو به یک واقعیت تبدیل می‌کند.

انتهای پیام