شناسهٔ خبر: 75763143 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

۳ گل مشابه، ۳ رأی VAR به سود منچسترسیتی؛ جواب لیورپول را چه کسی می‌دهد؟

برای سومین فصل پیاپی تصمیمات داوری در صحنه‌های مشابه، به سود سیتیزن‌ها اعلام شده است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | منچسترسیتی برای سومین سال پیاپی از تصمیمی مشابه از سوی VAR سود برده است.

به گزارش The Sun، در جریان برتری ۳-۰ منچسترسیتی برابر لیورپول در اتحاد، یکی از جنجالی‌ترین صحنه‌های داوری فصل رقم خورد؛ جایی که گل ویرجیل فن‌ دایک در نیمهٔ نخست با تصمیم VAR مردود اعلام شد.

گل مردود ویرجیل فن دایک مقابل منچسترسیتی

 

فن‌ دایک در حالی با ضربهٔ سر دروازه منچسترسیتی را باز کرد که خود در موقعیت آفساید نبود، اما اندی رابرتسون، هم‌تیمی‌اش، در لحظهٔ ارسال توپ در آفساید قرار داشت. هرچند رابرتسون به توپ ضربه نزد و به طور مستقیم سد راه جانلوییجی دوناروما، دروازه‌بان سیتی نشد، داور و VAR تشخیص دادند که جایگاه او در روند بازی تأثیرگذار بوده است.

گل مردود شده لیورپول مقابل منچسترسیتی موقعیت اندی رابرتسون وقتی توپ به فن دایک می‌رسد

این تصمیم خشم آرنه اسلوت، سرمربی لیورپول، را در پی داشت. او پس از بازی به موردی مشابه در فصل گذشته اشاره کرد؛ جایی که باز هم کریس کاوانا داور بازی بود و گل مشابهی را به سود سیتی در برابر وولورهمپتون پذیرفت.

گل پیروزی‌بخش جان استونز به وولورهمپتون در دقیقه ۵+۹۰

 

در آن بازی، جان استونز در لحظات پایانی برای سیتی گلزنی کرد و پس از بررسی طولانی VAR، گل پذیرفته شد؛ در حالی که به نظر می‌رسید برناردو سیلوا در موقعیت آفساید قرار دارد و جلوی دید دروازه‌بان وولوز، ژوزه سا، را گرفته و برایش مزاحمت ایجاد کرده است.

گل منچسترسیتی مقابل وولورهمپتون سیلوا درست مثل رابرتسون سرش را پایین می‌‌آورد تا توپ وارد دروازه شود

یک سال پیش‌تر نیز، در سپتامبر ۲۰۲۳، سیتی از تصمیم مشابهی بهره برده بود. در دیدار برابر فولام، ناتان آکه برای تیمش گل زد و بازیکنان فولام مدعی بودند مانوئل آکانجی که در آفساید قرار داشت، با تلاش برای زدن توپ در این صحنه اثر گذاشته است. با این حال، VAR دخالتی نکرد و تصمیم مایکل اولیور مبنی بر پذیرفتن گل پابرجا ماند.

گل آکه به فولام

 

آرنه اسلوت پس از دیدار با سیتی در واکنش به این تصمیم گفت:

اظهارنظر در این مورد برای من سخت است، اما به‌ نظرم کاملاً واضح است که تصمیم اشتباهی گرفته شد. چون رابرتسون هیچ دخالتی در عملکرد دروازه‌بان نداشت. بلافاصله بعد از بازی، کسی صحنه گل سیتی مقابل وولوز در فصل گذشته را که همین داور گرفته بود، به من نشان داد. در این صحنه کمک‌ داور ۱۳ ثانیه بعد پرچم آفساید را بالا برد، پس کاملاً مشخص است که آن‌ها با هم در ارتباط بودند.

اما همان‌طور که گفتم، این تصمیم می‌توانست بازی را به نفع ما تغییر دهد، چون در نیمهٔ اول بسیار ضعیف بودیم. البته گل دوم را هم به دنبال یک ضربهٔ ایستگاهی خوردیم که شاید بازتاب درستی از عملکرد ما در نیمهٔ اول بود. اما واقعیت این است که چنین تصمیم‌هایی تأثیر گذارند.

همچنین بخوانید: