طرفداری | دلیل رد شدن گل ویرجیل فن دایک به منچسترسیتی برای وین رونی هم مشخص نیست.
پس از دیدار جنجالی میان لیورپول و منچسترسیتی، که در آن گل ویرجیل فن دایک در دقیقه ۳۸ به دلیل آفساید مردود اعلام شد، وین رونی، کاپیتان سابق منچستریونایتد، نسبت به این تصمیم واکنش نشان داد.
در آن صحنه، ضربه سر فن دایک به تور دروازه برخورد کرد اما کمکداور و VAR اعلام کردند اندی رابرتسون که در محوطه شش قدم حضور داشت، در موقعیت آفساید قرار داشته و روی واکنش دروازهبان تأثیر گذاشته است. با این حال، رونی در مصاحبه با BBC اعلام کرد که این تصمیم را درک نمیکند.
قوانین را میدانم، اما دوناروما از ابتدا مسیر توپ را کاملاً میبیند و تصمیم میگیرد برای مهار آن حرکت کند، با این وجود به توپ نمیرسد. رابرتسون هم مقابل دروازهبان قرار نداشت. میدانم که نزدیک اوست، اما تأثیری روی دوناروما ندارد. او تمام مسیر توپ را میبیند، بهطور کامل برای مهار آن شیرجه میزند و باز هم به توپ نمیرسد. به همین دلیل فکر میکنم آن گل باید پذیرفته میشد.
رابرتسون سرش را پایین آورد، اما در خط دید دروازهبان نبود و تصمیم دوناروما را تغییر نداد. وزن بدن دوناروما روی پای راستش بود و سپس تلاش کرد سریع جابهجا شود و شیرجه بزند. او منتظر حرکت رابرتسون نماند تا بعد واکنش نشان دهد. به همین خاطر، هیچ دخالتی از سوی رابرتسون وجود نداشت و گل باید صحیح اعلام میشد.