به گزارش ایرنا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان روز دوشنبه در آیین افتتاح این پانسیون، اظهار کرد: امروز شاهد بهرهبرداری از پانسیون پرستاری با ظرفیت ۱۸ تخت و زیربنای ۲۵۰ مترمربع در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس هستیم.
دکتر علی موصلی با قدردانی از حمایتهای مسئولان دانشگاه و بیمارستان اظهار کرد: هدف از ایجاد این پانسیون،ارتقای رفاه و آرامش پرستاران بوده و امید است این اقدام به ماندگاری نیروهای متخصص و توانمند کادر بهداشت و درمان در استان کمک کرده و کیفیت خدمات ارائهشده به مردم هرمزگان را افزایش دهد.

وی با اشاره به تاثیر مستقیم فراهمسازی امکانات رفاهی بر کیفیت خدمات پزشکی خاطرنشان کرد: ایجاد اینگونه فضاها ضمن حمایت از پرستاران، زمینهساز ارتقای شاخصهای سلامت و رضایتمندی بیماران خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد توسعه و افزایش تعداد اینگونه پانسیونها در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس و سایر مراکز درمانی استان باشیم.

بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بزرگترین بیمارستان هرمزگان و یکی از بیمارستان مرجع استان است که بیماران زیادی از سراسر استان و حتی استانهای مجاور برای اقدامات تشخیصی و درمانی به این بیمارستان ارجاع می شوند.
این مرکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی و بهداشتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است.
طرح ابتدایی بیمارستان شهید محمدی در سال ۱۳۴۶ به عنوان بیمارستان ۷۰ تختخوابی به تصویب رسید ولی در سال ۱۳۴۷ با تغییر به ۲۲۲ تختخوابی شروع به ساخت گردید و در سال ۱۳۵۹ پس از اتمام بنای ساختمان شروع به کار کرد.
گفتنی است؛ در حال حاضر ۲ هزار و ۹۱۶ تخت بیمارستانی فعال در استان هرمزگان وجود دارد که با کمبود حدود یکهزار پرستار مواجه است.