شناسهٔ خبر: 71014918 - سرویس گوناگون
منبع: عصر ایران | لینک خبر

استروم لینیه؛ جوجه اردک زشت دنیای خودرو (عکس)

اتو یونیون استروم لینیه ۱۹۳۳، با وجود طراحی غیرمتعارفش که آن را "بیش از حد زشت برای فروش" می‌دانستند، آزمایشی پیشگامانه در آیرودینامیک خودرو بود.

صاحب‌خبر -

این خودرو که به عنوان یک نمونه‌ی اولیه توسط مهندس پاول یارای طراحی شده بود، یک آزمایش آیرودینامیکی بسیار جلوتر از زمان خود بود. با این حال، طراحی غیرمتعارف آن - که با ارتفاع زیاد، چرخ‌های باریک، خطوط شیب‌دار تند و یک اسپویلر باله‌کوسه‌ای برای تولید انبوه مناسب تشخیص داده نشد و به عنوان خودرویی "بیش از حد زشت برای فروش" شهرت یافت.

متأسفانه، هیچ نمونه‌ی اصلی از آن باقی نمانده است، اما یک بازسازی، نگاهی اجمالی به یک وسیله نقلیه رویایی ارائه می‌دهد که مرزهای طراحی خودرو را جابجا کرد.

اتو یونیون، شرکت خودروسازی آلمانی بود، که در سال ۱۹۳۲ با ادغام چهار خودروساز بزرگ آلمانی بنام‌های هورش، دی‌کی‌دبلیو، ان‌اس‌یو و واندرر در شهر کمنیتس، زاکسن تأسیس شد.