به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اعلام این خبر افزود: این قطعنامه از دیوان بینالمللی دادگستری در لاهه درخواست میکند تا نظر مشورتی خود را در مورد تصویب قانونی علیه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (اونروا) در کنست (مجلس رژیم صهیونیستی) ارائه کند.
مرکز اطلاعرسانی فلسطین افزود: این تصمیم سازمان ملل نشاندهنده آغاز یک کارزار حقوقی دیگر برای رژیم صهیونیستی در لاهه در رابطه با ممنوع کردن فعالیت آنروا در سرزمینهای اشغالی فلسطین است.
به نوشته پایگاه خبری مرکز اطلاعرسانی فلسطین، هرچند این نظر مشورتی در ظاهر الزامآور نیست، اما ممکن است در آینده به تحریمها و اقدامات جدی علیه رژیم صهیونیستی منجر شود.
رژیم اشغالگر صهیونیستی نوامبر گذشته (آبان) رسما با آژانس «آنروا» قطع ارتباط و فعالیت این نهاد بینالمللی در سرزمینهای اشغالی فلسطین را ممنوع اعلام کرد.
اقتصادنیوز: دبیرکل سازمان ملل با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه و اشغال بخشهای دیگری از این کشور عربی توسط رژیم اسرائیلی، تأکید کرد: «در منطقه حائل بین اسرائیل و سوریه نباید هیچ نیروی دیگری جز نیروهای حافظ صلح سازمان ملل حضور داشته باشد.»
رژیم صهیونیستی سالها بود که آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را تحت فشار قرار میداد و این فشارها با آغاز جنگ در غزه بیشتر شد.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
رژیم صهیونیستی ادعا میکند که بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آنروا پیوند عمیقی وجود دارد و این رژیم آن را نمیپذیرد. همین ادعای بیاساس سبب شد تا برخی از کشورهای غربی برای چند ماهی کمکهای مالی خود را به این نهاد بینالمللی متوقف کنند.
آنروا در سال ۱۹۴۹ برای حمایت از پناهجویان فلسطینی در بسیاری از کشورها تاسیس شد و به ویژه مراکز بهداشتی و مدارس در غزه و کرانه باختری را اداره میکند.
این سازمان ستون فقرات توزیع کمکهای بین المللی در نوارغزه محسوب میشود که اکنون با یک فاجعه انسانی ناشی از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه مواجه است.
∎