شناسهٔ خبر: 69853552 - سرویس استانی
منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

گرما عامل کاهش تولید عسل در نیشابور

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: تولید عسل در شهرستان های نیشابور و میان جلگه به علت گرمای زیاد هوا در تابستان، خشکسالی و تاثیر غیر مستقیم قطعی برق چاه های عمیق نسبت به سال گذشته هشت درصد کاهش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس خراسان، علی مبارکی در این خصوص افزود: بیش از ۲۱۲ تن عسل از ۲۸ هزار کلونی فعال زنبور عسل در زنبورستان های شهرستان های نیشابور و میان جلگه امسال برداشت شد.

وی ادامه داد: ۲۵۳ نفر در این ۲ شهرستان به طور مستقیم به حرفه تولید عسل مشغولند.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: عسل نیشابور و میان جلگه، از عصاره گونه هایی از گیاهان دارویی، زراعی و باغی دامنه‌های بینالود، دشت و کوهپایه های میان جلگه به دست می آید.

مبارکی افزود: با توجه به وضعیت جوی و تولید عسل یاد شده برای بهره برداری بهتر تولیدکنندگان، برندسازی، توسعه صنایع تکمیلی و بسته بندی یک ضرورت است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ۶ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گرده، ۱۳ هزار و ۵۵۰ کیلوگرم موم و ۲۹۰ کیلوگرم ژل رویال امسال از زنبورستان های این ۲ شهرستان برداشت شده است.

مبارکی افزود: عسل منطقه نیشابور به دلیل کیفیت بسیار بالایی که دارد می‌تواند به یک برند جهانی تبدیل شود.