شناسهٔ خبر: 6638872 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایپنا | لینک خبر

مظلومی: تکلیف بازیکن خارجی تا ۲ روز آینده مشخص می‌شود

سرمربی استقلال گفت: مقابل سیاه‌جامگان همه بازیکنان را در اختیار نداریم

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایپنا، پرویز مظلومی درباره شرایط استقلال در آخرین روز نقل و انتقالات گفت: بازیکنانی مانند خسرو حیدری، ابراهیمی و یعقوب کریمی آخرین نفراتی بودند که قراردادشان را ثبت کردند. ما دو جای خالی داریم. تکلیف بازیکن خارجی تا یکی دو روز آینده مشخص خواهد شد. یک جای خالی هم داریم تا بتوانیم در آینده بازیکن بگیریم.

 

وی درباره اینکه تعداد زیادی از بازیکنان در آخرین روز به هیات فوتبال آمدند تا قراردادشان را ثبت کنند اظهار داشت: برخی مشکلات باعث شد تا این مشکلات رخ دهد. مثلا رضایت‌نامه کریمی روز گذشته صادر شد اما در اینجا از مدیرعامل استقلال، هیات مدیره و کمیته نقل و انتقالات تشکر می‌کنم که تلاش خود را در جذب بازیکن انجام دادند. استقلال هنوز جا دارد و شما منتظر خبر باشید.

 

سرمربی استقلال درباره نخستین دیدار آبی‌پوشان مقابل سیاه‌ جامگان عنوان کرد: تمام بازیکنان را نداریم اما امیدواریم سه امتیاز را بگیریم.