شناسهٔ خبر: 6638476 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مظلومی: استقلال هنوز دو جای خالی دارد

سرمربی تیم استقلال تهران می‌گوید که فهرست این تیم همچنان پر نشده است و آبی‌های پایتخت کماکان دو جای خالی برای ثبت قرارداد دیگر دارند.

صاحب‌خبر -

سرمربی تیم استقلال تهران می‌گوید که فهرست این تیم همچنان پر نشده است و آبی‌های پایتخت کماکان دو جای خالی برای ثبت قرارداد دیگر دارند.

به‌ گزارش ‌ایسنا‌، پرویز مظلومی پس از ثبت قراردادش در هیات فو‌تبا‌ل استان تهران با اشاره به این که خسرو حیدری، امید ابراهیمی و یعقوب کریمی آخرین نفراتی بودند که قرارداد خود را با استقلال ثبت کردند، گفت: ما هنوز دو جای خالی داریم.

وی ا‌دا‌مه‌ داد: یک بازیکن خارجی را مد نظر قرار داده‌ایم که تکلیفش تا دو روز آینده مشخص می‌شود و یک جای خالی برای بازیکن آزاد در لیست خود در نظر گرفته‌ایم.

سرمربی استقلال با اشاره به رضایتنامه یعقوب کریمی روز گذشته صادر شد، بیا‌ن‌ کرد: مشکلاتی برای قراردادها وجود داشت که مردم از آنها بی‌خبرند اما در نهایت از آقایان امیری و پورحیدری کمال تشکر را دارم.

انتها‌ی‌ پیا‌م

برچسب‌ها: