شناسهٔ خبر: 6265898 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

/روز قدس؛ روز مقابله با مستکبرین/

امام جمعه بیرجند: حضور در راهپیمایی روز قدس، نشان‌دهنده ایستادگی در خط ولایت است

حضور مردم در راهپیمایی روز قدس، نشان‌دهنده ایستادگی بر سر معیارها، پیروی از راه امام راحل، ایستادگی در خط ولایت است.

صاحب‌خبر -

حضور مردم در راهپیمایی روز قدس، نشان‌دهنده ایستادگی بر سر معیارها، پیروی از راه امام راحل، ایستادگی در خط ولایت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین علی رضایی امروز"19 تیر ماه" در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گفت: روز قدس پس از شب‌های قدر، اخلاص و پاکی خاصی را برای مردم ما به همراه داشت.

وی افزود: امید هدیه الهی و آرزو و رحمتی برای امت اسلام است و آن امیدی مورد قبول الهی است که پشت سر آن کار و تلاش برای رسیدن به مقصد باشد.

امام جمعه بیرجند اظهار کرد: آنهایی که امید می‌خواهند باید الگوی خود را پیامبر(ص) قرار داده و از فرصت ماه رمضان بهره ببرند.

رضایی با تشکر از حضور گسترده مردم و مسئولان در راهپیمایی روز قدس تصریح کرد: این انقلاب و ایثار و فداکاری‌های شهدا برای تکامل دولت و ملت بود و امروز مردم با حضور فوق‌العاده خود اعلام کردند که پشت سر اسلام و مسلمانان هستند.

وی، عشق و حضور مردم را پیام ایستادگی برای دشمن دانست و گفت: در این روزهای آخر که به پایان مذاکرات نزدیک شدیم آمریکا زیر حرف‌هایش می‌زند، ولی ما دل به این مذاکرات نمی‌دهیم و از دانشجویان، روحانیون، اقتصاددان‌ها و سایر اقشار ملت و دولت می‌خواهیم که استقلال کشور را به پیش ببرند، چراکه هم اکنون محرومان جهان چشم به ما دوخته‌اند.

رضایی با اشاره به روز جهانی جمعیت گفت: از توطئه‌های دشمن کاهش جمعیت مسلمانان جهان و پیر کردن جمعیت امت اسلامی است و تمام شبکه‌های جهانی و ماهواره‌ای زمینه‌ای برای نابودی ملت است تا در برابر حمله دشمن هیچ کسی مقاومت نکند.

رضایی اظهار کرد: روز عفاف و حجاب را قدر می‌نهیم و از شورای هماهنگی شهر می‌خواهیم تا با تمام تلاش خود جامعه‌ای پاک به کشور تقدیم کنند.

امام جمعه بیرجند با اشاره به روز گشایش مجلس خبرگان و روز بهزیستی خاطرنشان کرد: امید است تا با بهتر زیستن به دین و معنویت کمک کنیم و در این شرایط حساس پشتوانه ملت خود باشیم.

انتهای پیام