صاحبخبر - بیرجند / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی
امام جمعه بیرجند از حضور گسترده مردم خراسان جنوبی در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الاسلام رضایی در خطبه های این هفته نماز جمعه بیرجند گفت: مردم با حضور خود در راهپیمایی روز قدس ، پیروی از ولایت فقیه و ایستادگی دنیای اسلام در برابر ظلم را نشان دادند .
وی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 افزود : استکبار در این مذاکرات به دنبال میثاق شکنی است و ما باید قوی و توانمند باشیم و دانشمندان ، مردم و اقتصاددانان باید کشور را به سمت استقلال در ابعاد گوناگون پیش ببرند .
امام جمعه بیرجند همچنین امید و تلاش را از آموزه های حکمیت اسلام عنوان کرد و گفت :
امید همراه با عمل و تلاش سبب توفیق در کارهاست .
حجت الاسلام رضایی با اشاره به روز جهانی جمعیت هم افزود : تهاجم فرهنگی ، جنگ نرم و ترویج کاهش جمعیت از اهداف دشمنان برای پیر و فرسوده کردن جمعیت ایران اسلامی است .
وی در خصوص 23 تیر سالروز گشایش نخستین مجلس نخبگان رهبری نیز گفت: مجلس خبرگان رهبری ، وزنه ای مهم از مجتهدین گرانقدر است که در شرایط حساس ، حافظ نظام و مردم است .
0002
∎