شناسهٔ خبر: 44457873 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

غریب آبادی: آژانس باید مستقل، بی طرف و حرفه‌ای باقی بماند

سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن رد فشارها علیه این سازمان گفت: آژانس باید مستقل، بی طرف و حرفه‌ای باقی بماند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، کاظم غریب آبادی سفیر و‌ نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، در واکنش به اظهارات الیوت آبرامز که گفته بود باید در هماهنگی با اروپایی‌ها به فشارها بر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رابطه با ایران ادامه دهیم، در توئیتی نوشت: یوکیا آمانو مدیرکل پیشین آژانس در اظهارات خود در ۳۰ ژانویه ۲۰۱۹ به مناسبت سال نوی مسیحی، گفت که «تلاش‌ها در راستای مدیریت جزیی و اعمال فشار بر آژانس در فعالیت‌های راستی آزمایی هسته‌ای، نتیجه عکس داده و بی نهایت مضر است».

غریب آبادی افزود: اکنون آشکار است که آمانو به چه کشوری اشاره داشت. آژانس باید مستقل، بی طرف و حرفه‌ای باقی بماند.

وی تصریح کرد: ما همه باید این فشارها علیه آژانس را که برای منافع کل جامعه بین المللی زیان آور است، رد کنیم.

به گزارش فارس، «الیوت آبرامز»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران و ونزوئلا در مصاحبه‌ای هدف دولت «دونالد ترامپ» از اعمال فشارها علیه تهران را ایجاد اهرم فشار علیه ایران و آوردن این کشور پای میز مذاکره عنوان کرد و گفت: «هدف فشار حداکثری، ساختن اهرم فشاری بود که بتوان از آن برای وادار کردن ایران به توقف اقدامات شرورانه‌اش استفاده کرد. رئیس‌جمهور همیشه گفته که پیش‌بینی می‌کند مذاکراتی با ایران انجام خواهد شد و هدفش از این سیاست، ایجاد اهرم فشار برای آن مذاکرات است که اکنون به آن دست ‌پیدا کرده‌ایم.»

الیوت آبرامز در ادامه به دولت بعدی آمریکا توصیه کرد که از این «اهرم فشار» که به ادعای او موفقیت‌آمیز بوده علیه ایران استفاده کند.

این مقام آمریکایی در پاسخ به این سئوال که چه اقدامات دیگری برای تغییر رفتار ایران می‌توان انجام داد گفت: «لازم است هماهنگی‌های بین‌المللی زیادی انجام شود. بدون فشار حداکثری، من فکر نمی‌کنم می‌توانستیم شاهد همکاری‌هایی باشیم که بین اسرائیل، بحرین و امارات اتفاق افتاده است. خیلی مهم است. برای حفظ فشار بر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی لازم است با اروپایی‌ها به خصوص انگلیس، فرانسه و آلمان که در مذاکرات با ایران در سال ۲۰۱۵ شرکت داشتند نیز هماهنگ باشیم.»

انتهای پیام/