به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ابوالفضل حجتیپور ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل زندانهای کردستان که با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری در مجتمع ایثار سنندج برگزار شد، اظهار کرد: دنیایی از فعالیتهای اصلاحی و تربیتی در مبحث زندانبانی نهفته است چون فعالیتها بیشتر در مجموعهای بسته قرار دارد و فقط از دید و زاویه رسانه به آن پرداخته میشود.
وی افزود: نگاه در زندانها علاوه بر اجرای کیفری نگاه اصلاح و تربیت و انسانسازی فارغ از زبان، ملیت و غیره است و هر کس در مجموعه قرار گرفت خدمات فرهنگی، تربیتی، آموزشی و حرفهآموزی در اختیار وی قرار میگیرد.
این مسؤول نگاه معنوی به فرد زندانی را مهمترین نوع نگاه به افراد زندانی در زندانها بیان کرد و خاطرنشان کرد: نگاه الهی و معنوی به انسانها مهمترین کاری است که انسان باید در برابر انسان داشته باشد.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندانهای کشور یادآور شد: در مجموع زندانهای کشور 250 کتابخانه با یک میلیون و 600 هزار کتاب در اختیار زندانیان است و چهار هزار مسابقه کتابخوانی سالانه برای زندانیان کشور برگزار میشود.
حجتیپور همچنین از هنر درمانی به عنوان یک هنر اسلامی یاد کرد و افزود: بیش از 17 هزار اثر هنری در قالب 10 جشنواره نیز از سوی زندانیان در کشور داشتهایم.
وی مشارکت 4 هزار و 771 نفر در کلاسهای نهضت سوادآموزی، مشارکت دو هزار و 427 زندانی در دورههای آموزش رسمی و 762 نفر در دورههای آموزش عالی را از دیگر اقدامات زندانهای کشور بیان کرد.
این مسؤول اضافه کرد: یکهزار روحانی در زندانهای کشور امر تبلیغ را برعهده دارند 150 هزار نفر در نماز جماعات زندانها شرکت میکنند.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندانهای کشور بیان کرد: قرآن محور اصلی تعلیم و تربیت در زندانهاست و بیش از 256 دارالقرآن کریم در زندانهای کشور با 536 مربی قرآنی و 126 هزار زندانی در حال تعلیم فعال کردهایم.
حجتیپور عنوان کرد: هشت هزار و 500 نفر از یک جزء تا 30 جزء در مرحله حفظ قرآن مشارکت دارند که در سایه نظام اسلامی و در سایه تلاش مجاهدان زندانهای کشور محقق شده است.
وی زندان را محصول جامعه برشمرد و گفت: جا دارد همه مردم و بدنه حکومت در اصلاح و تربیت زندانی کمک کنند تا جمعیت کیفری به حداقل ممکن برسد.
انتهای پیام/79007/ق30
∎