شناسهٔ خبر: 13758012 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی از ترفندهای استکبار جهانی است

خرم آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی از ترفندهای استکبار جهانی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید احمد میرعمادی در خطبه های این هفته نماز جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه روز قدس روز دفاع از حق و اسلام و حمایت از مظلومان فلسطین است، افزود: استکبار جهانی با استفاده از دو سیاست اساسی تلاش می کند حاشیه امنی برای رژیم غاصب صهیونیستی ایجاد کند.
وی ادامه داد: استکبار جهانی با دنبال کردن سیاست سازش اسرائیل را دوست سایر کشورها جلوه می دهد و آنها را مجبور به سازش با رژیم غاصب صهیونیستی می کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان تاکید کرد: کشور ترکیه که خود را مسلمان تلقی می کند هفته گذشته قرارداد اقتصادی سیاسی با رژیم صهیونیستی امضا می کند و دست رژیم خون آشام را می فشرد.
آیت الله میرعمادی اضافه کرد: سیاست دیگر استکبار جهانی در حمایت از اسرائیل غاصب ایجاد اختلاف و تفرقه در میان مسلمانان است.
وی اظهار کرد: کشتارها، قتل عام، نابودی و ویرانگری، کودک کشی و جنگ نیابتی در سوریه، عراق، بحرین و یمن سیاست و برنامه استکبار جهانی است.

***پیام روز جهانی قدس طرح مقاومت در مقابل طرح سازش است
امام جمعه خرم آباد خاطر نشان کرد: سیاست ملت ایران مقاومت، اتحاد و همدلی مسلمانان است.
آیت الله میرعمادی افزود: طرح وحدت اسلامی در مقابل طرح اختلاف و تفرقه بوده و قدس همچنان مسئله اول جهان اسلام است.
وی بیان کرد: استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن اصلی بشریت است.
نماینده ولی فقیه در لرستان ادامه داد: شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل باید با جدیت حفظ شود زیرا از شعارهای پر افتخار ملت بزرگ ایران اسلامی هستند.

***دست آمریکا به تمام ترورهای دنیا آلوده است
امام جمعه خرم آباد در فراز دیگری از خطبه های این هفته نماز جمعه خرم آباد گفت: از 6 تا 12 تیرماه هفته بر ملا ساختن جنایات حقوق بشری آمریکا است.
آیت الله میرعمادی افزود: در این هفته آمریکا پنج جنایت بزرگ علیه ملت ایران انجام داده است.
وی اظهار کرد: 6 تیرماه مقام معظم رهبری توسط منافقین کور دل به دستور استکبار جهانی ترور شد.
نماینده ولی فقیه در لرستان بیان کرد: هفت تیر ماه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران و شهادت آیت الله بهشتی و یاران باوفایش به دست منافقین رخ داد.
آیت الله میرعمادی ادامه داد: هشت تیر ماه بمباران شیمیایی شهر سردشت توسط رژیم بعثی با بمب های شیمیایی آمریکا به وقوع پیوست.
وی تثبیت عملیات کودتای 28 مرداد را در 10 تیرماه و حمله ناو هواپیمابر آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس را از دیگر جنایات آمریکا علیه ملت ایران برشمرد.
امام جمعه خرم آباد گفت: در این هفته باید جنایات آمریکا به اسم حقوق بشر آمریکایی تبیین شود و مقام معظم رهبری خواستار بیان جنایات آمریکا توسط هنرمندان و نویسندگان شده است.
آیت الله میرعمادی یادآور شد: با حمایت آمریکا 17 هزار شهید ترور داریم و این جنایات آمریکا روی همه جنایتکاران دنیا را سفید کرده است.
وی بیان کرد: پرونده جنایات حقوق بشری آمریکا آنقدر سیاه و سنگین است که حتی در کتاب های رکوردهای جهان نیز قابل ثبت نیست و در حقیقت مثنوی هفتاد من کاغذ است.

*** سلب تابعیت عالم جلیل القدر شیخ عیسی احمد قاسم شعله خشم مردم بحرین را برافروخته است
نماینده ولی فقیه در لرستان ادامه داد: اقدام رژیم سفاک آل خلیفه برای سلب تابعیت عالم جلیل القدر شیخ عیسی احمد قاسم شعله خشم مردم بحرین را برافروخته و لکه ننگ دیگری در پرونده اعمال آنان برشمرده می شود.
آیت الله میرعمادی خاطر نشان کرد: این اقدام ابلهانه باعث خشم مردم و حاضر نشدن آنان در مساجد بحرین شده که به نشانه اعتراض ملت این کشور در مقابل مساجد تحصن کرده اند.
وی اظهار کرد: همچنین پیام سردار سلیمانی به آل خلیفه خشم ملت انقلابی بحرین را شعله ور و رژیم سفاک این کشور را به نابودی نزدیکتر خواهد کرد.

*** ایران اسلامی گورستان تمام گروهک های ضد انقلاب است
امام جمعه خرم آباد افزود: عملیات سپاه در شمال غرب کشور و سرکوب عناصر ضد انقلاب و اقدام به هنگام سربازان گمنام و نیروهای امنیتی در انهدام تیم های تروریستی قابل تقدیر است.
آیت الله میرعمادی بیان کرد: امنیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی نتیجه فداکاری و ایثار سربازان گمنام می باشد.
وی ادامه داد: گروهک های سیاسی و تروریستی که با حمایت استکبار جهانی، آل سعود و رژیم غاصب اسرائیل می خواهند تحرکاتی در داخل ایران اسلامی انجام دهند باید بدانند ایران گورستان آنها می شود.

***عید سعید فطر مظهر اجتماع مسلمین و جلوه ای از اتحاد و برداری مسلمانان است
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: عید سعید فطر مظهر اجتماع مسلمین و جلوه ای از اتحاد و وحدت، اخوت و برادری مسلمانان است.
آیت الله میرعمادی افزود: همچنین زکات فطره تکمیل کننده روزه و باعث قبولی اعمال و حفظ انسان از آفات می باشد.
7274/507