آیت الله سید احمد میرعمادی در گفتگو با خبرنگار مهر در سخنانی با بیان اینکه روز قدس از یادگارهای جاودانه و ابتکارات دوراندیشانه امام خمینی(ره) است، اظهار داشت: امام(ره) روز قدس را به وجود آورد تا وحدت و اتحاد در میان امت برای دفاع از آرمان های بلند فلسطین به وجود آید و امت اسلامی در برابر ظلم و استکبار ایستادگی کنند.
وی بیان داشت: از سال ۱۹۴۸ میلادی با یک توطئه استعماری و استکباری سرزمین مقدس فلسطین از سوی رژیم غاصب اسرائیل اشغال شده و از آن زمان این سرزمین روز خوش ندیده است.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه استکبار جهانی به دنبال تبدیل فلسطین به یک کشور یهودی نشین است، تصریح کرد: بیداری امت اسلامی این توطئه را ناکام خواهد گذاشت.
آیت الله میرعمادی با اشاره به آثار و پیام های راهپیمایی روز قدس یادآور شد: ایجاد امید در دل مردم فلسطین و ایجاد اعتماد به نفس و ایستادگی برای حزب الله و گروه های مقاومت فلسطینی از آثار راهپیمایی ملت شریف ایران در روز جهانی قدس است.
وی تصریح کرد: این راهپیمایی پیام های متعددی دارد که اولین پیام آن برای رژیم صهیونیستی بوده که ظلم و ستم نکنند.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد افزود: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی بدانند که همین فریاد الله اکبر روزه داران مومن در روز جهانی قدس، اسرائیل و رژیم صهیونیستی را از صفحه روزگار محو خواهد کرد.