شناسهٔ خبر: 13544418 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

وزارت ارشاد و دانشگاه پیام‌نور تفاهم‌نامه قرآنی امضا کردند

صاحب‌خبر -
 

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه پیام نور به منظور آموزش‌های مشترک در زمینه قرآن کریم به ویژه در حوزه نهضت فهم قرآن در نمایشگاه قرآن برگزار شد.

به گزارش ستاد خبری

بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه پیام نور که یکشنبه ۳۰ خرداد ماه در نمایشگاه قرآن برگزار شد، حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مقدمات به امضا رسیدن چنین تفاهم‌نامه‌ای با وزارت علوم نیز آماده شده است، گفت: دانشگاه‌ها به آیات قرآنی نزدیک تر هستند پس باید با مفاهیم آن نیز آشنا‌تر باشند.

در بخش تعهدات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این تفاهم‌نامه روی نکاتی مانند برگزاری دوره‌های تربیت مربی مفاهیم قرآن کریم در میان جامعه دانشگاهیان دانشگاه پیام‌نور در سراسر کشور، برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تخصصی مفاهیم قرآن کریم با رویکرد ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی و مشارکت و حمایت در تامین منابع و متون آموزشی دوره‌های مفاهیم قرآن کریم تأکید شده است.

لازم به ذکر است،فراهم سازی بستر نرم افزاری مشارکت دانشگاهیان در آزمون‌های سراسری قرآن و عترت و اعطای گواهی‌نامه برای شرکت‌کنندگان در دوره‌های تربیت مربی مفاهیم قرآن‌کریم و قبول‌شدگان در آزمون‌های سراسری قرآن و عترت نیز بخش دیگری از تعهدات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این تفاهم‌نامه آمده است.

رونمایی از« قرآن در ادب پارسی»

کتاب «قرآن در ادب پارسی» نوشته اسماعیل آذر در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم رونمایی شد.

در مراسم رونمایی از کتاب «قرآن در ادب پارسی»، نوشته “اسماعیل آذر” که عصر یکشنبه ۳۰ خرداد ماه در سرای اهل قلم نمایشگاه قرآن برگزار شد،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی؛ رئیس نمایشگاه قرآن گفت: این اثر یکی از شاهکارهای ادبی است و این از افتخارات ماست که در این دوره از نمایشگاه قرآن، چنین اثری را رونمایی می‌کنیم.‌

در ادامه این مراسم، اسماعیل آذر،شاعر گفت: از رودکی به امروز، بیش از ۴۰۰ شاعر داریم که شعرشان محتوای قرآن دارد، به گونه‌ای که حکیم طوس بیش از هزار و ۴۰۰ بار در اشعارش از قرآن اقتباس کرده است.

وی افزود: هیچ‌کس در مقام هنر نمی‌تواند شاعر را به جبر وادارد، این شاعران با میل و رغبت خودشان به قرآن روی آورده‌اند و این نشان می‌دهد دین اسلام با میل و رغبت پذیرفته شده است.آذر، در پایان سخنانش مثال‌هایی از تأثیر قرآن بر ادب و شعر فارسی را بیان کرد.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم از ۲۴ خرداد تا ۸ تیر مصادف با ۷ تا ۲۲ ماه رمضان به مدت ۱۶ روز از ساعت ۱۸ تا ۲۳ و ۳۰ دقیقه‌ واقع در مصلی تهران برگزار می‌شود.