شناسهٔ خبر: 13396030 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

کاسیاس، بوفون و بازنشستگی

صاحب‌خبر -



ایکر کاسیاس و جی جی بوفون دو ستاره کهنه کار چارچوب دروازه‌ها هستند. دو ستاره تمام ناشدنی که در یک دهه اخیر رقابتی نامرئی با یکدیگر بر سر بهترین بودن داشته و در همه تورنمنت‌های بزرگ یکدیگر را ملاقات کرده‌اند. با وجود این، این دو ستاره قدیمی آرام آرام به بازنشستگی نزدیک می‌شوند. ایکر کاسیاس دروازه‌بان اسپانیایی اعلام کرده است تا زمانی که بوفون اعلام بازنشستگی نکند او هم به کار خود ادامه خواهد داد. جانلوییجی بوفون با قراردادی که اخیرا با یوونتوس بسته است، تا آخر فصل 2018-2017 در سری A بازی خواهد کرد.
کاسیاس که سه سال از بوفون جوان‌تر است، می‌تواند قرارداد خود با پورتو را تا 2018 ادامه دهد. او قصد ندارد زودتر از بوفون بازنشسته شود. کاسیاس در این باره اظهار کرد: «هر وقت او بازنشسته شود، من هم می‌شوم. قرارداد تازه‌ای بسته است. این من را خوشحال می‌کند زیرا به این معنی است که من هم می‌توانم ادامه دهم. هنگامی که هر دو خداحافظی کنیم، بازی دوستانه بین دوستان من و دوستان او برگزار خواهیم کرد.»
کاسیاس برای قرار گرفتن در دروازه‌ اسپانیا با داوید دخئا در رقابت است. او درباره دروازه‌بانی در بازی‌های یورو نیز گفت: «دروازه‌بانان معتقدند که امسال و حضور در یورو 2016 بسیار سخت است. تیم‌های فرانسه، بلژیک و آلمان، سردمداران این بازی‌ها هستند. بازی امسال سخت‌تر از 4 سال پیش است. فرانسه خوب است، بلژیک قدرتمند است و آلمان قهرمان جهان است. ایتالیا و پرتغال نیز همیشه خطرناک هستند.»
 

∎​