به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا عاشقان و شیفتگان خاندان اهل بیت (ع) به عشق آفتاب هشتم به عزاداری و سینه زنی پرداختند.
سوگواران با تجمع در مقابل سپاه ناحیه آستارا مسیر یک ساعته تا مسجد امام رضا (ع) آستارا را به عزاداری خیابانی پرداختند.
امروز در خیابان ها و کوچه های آستارا صدای رضا (ع) رضا (ع) طنین انداخته و حال و هوای دیگری در قلب ها و جان ها حاکم بود.
امروز همه شرکت کنندگان در این آیین معنوی مشهدی شدند چرا که با نام و یاد امام رضا (ع) لحظه های شان را نور و روشنایی بخشیدند.
حجت الاسلام علی مبشری از مدرسان حوزه علمیه آستارا در آیین سالروز شهادت حضرت ثامن الحجج (ع) در مسجد امام رضا(ع) آستارا گفت: امام رضا(ع) 20 سال امامت کرد که این مدت 17 سال امامت آن بزرگوار در مدینه و سه سال دیگر در ایران بود.
وی زندگی امام رضا (ع) را دارای فراز و نشیب فراوانی ذکر کرد و افزود: در آن زمان موفقیت و پیشرفت امام رضا (ع) در امور دینی و سیاسی به حدی رسید که دشمنان زمینه های توطئه چینی علیه آن امام رئوف را در سر پروراندند.
در ادامه شخصیت آسمانی امام رضا (ع) را از نظر اخلاقی و معرفتی ممتاز و ویژه بر شمرد و گفت: باید با تبعیت از سیره حضرت امام رضا (ع) با انجام اعمال نیک در حق مومنان زمینه های سعادت و خوشبختی را برای خود فراهم کنیم.
مداحی و ذکر مصیبت در سوگ شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت از دیگر بخش های این آیین معنوی بود.
حضرت امام رضا (ع) در یازدهم ذیقعده سال 148 هجری در مدینه منوره دیده به جهان گشودند، مدت امامت امام هشتم حدود بیست سال بود ، آن امام همام در سحرگاه روز 29 صفر سال 203 هجری قمری به شهادت رسیدند.
شهرستان آستارا در غرب استان گیلان واقع شده است.ک2
7105/6070
مردم آستارا در رثای غروب آفتاب هشتم اشک ماتم ریختند
آستارا- ایرنا- جمع کثیری از مردم شهرستان آستارا در سوگ شهادت ثامن الحجج حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) اشک ماتم ریختند.
صاحبخبر -