شناسهٔ خبر: 9698698 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برگزاری تجمع « لبیک یا رسول الله» در بقعه های متبرکه استان همدان

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان از برگزاری تجمع «لبیک یا رسول الله (ص)» در 45 بقعه شاخص استان همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حجت‌الاسلام محمد کاروند از برگزاری ویژه‌برنامه رحلت رسول اکرم (ص) در روز پنج‌شنبه خبر داد و اظهار کرد: سخنرانی، مداحی و قرائت زیارت حضرت رسول‌الله (ص) از برنامه‌های شاخص این ویژه‌برنامه است.

وی با بیان اینکه باید امامزادگان را به قطب فرهنگی تبدیل کرد گفت: برگزاری این مراسم‌ها در امامزادگان و بقاع متبرکه استان باعث ایجاد ارتباط بین مردم با این اماکن شده و می‌توان شاهد تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی بود.

کاروند با اشاره به آغاز هفته وقف از امروز بیان کرد: شعار هفته وقف امسال «همه واقف باشیم» است و روز اول هفته وقف با شعار «وقف، همدلی و همزبانی» آغاز شده است.

انتهای پیام/گ