شناسهٔ خبر: 9693054 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

برگزاری تجمع « لبیک یا رسول الله» در 45 بقعه شاخص استان همدان

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان از برگزاری تجمع «لبیک یا رسول الله (ص)» در 45 بقعه شاخص استان همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -



به گزارش پانا از استان همدان، حجت‌الاسلام محمد کاروند از برگزاری ویژه‌برنامه رحلت رسول اکرم (ص) در روز پنج‌شنبه خبر داد و اظهار کرد: این ویژه‌برنامه با نام تجمع بزرگ «لبیک یا رسول‌الله (ص)» در بقاع شاخص استان همدان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این برنامه در 45 بقعه شاخص استان همدان برگزار می‌شود و امامزاده عبدالله (ع) همدان به عنوان بقعه شاخص استان میزبان این مراسم خواهد بود.
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان تصریح کرد: سخنرانی، مداحی و قرائت زیارت حضرت رسول‌الله (ص) از برنامه‌های شاخص این ویژه‌برنامه است.
وی با بیان اینکه باید امامزادگان را به قطب فرهنگی تبدیل کرد گفت: برگزاری این مراسم‌ها در امامزادگان و بقاع متبرکه استان باعث ایجاد ارتباط بین مردم با این اماکن شده و می‌توان شاهد تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی بود.
کاروند با اشاره به آغاز هفته وقف از امروز بیان کرد: شعار هفته وقف امسال «همه واقف باشیم» است و روز اول هفته وقف با شعار «وقف، همدلی و همزبانی» آغاز شده است.