شناسهٔ خبر: 9645000 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

راه 500 روستای کردستان بازگشایی شد

راه ارتباطی 500 روستای استان کردستان که از روز یکشنبه و به دنبال بارش برف سنگین بسته شده بود با تلاش عوامل راهداری امروز دوشنبه بازگشایی شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش   گروه استان های  باشگاه خبر نگاران جوان از  سنندج؛ مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: بر اثر بارش برف سنگین و کولاک راه ارتباطی هزار روستای کردستان از روز یکشنبه بسته شد که عوامل راهداری توانستند راه 500 روستا را تا امروز دوشنبه باز کنند. 

وی افزود: در تمام شهرستان های استان کردستان راه روستایی بسته شده داریم و عوامل راهداری مشغول عملیات برف روبی هستند. 

به گفته وی، تمام راه های اصلی استان کردستان اکنون باز و تردد با زنجیر چرخ امکان پذیر است. 

مدرس گرجی در ادامه با اشاره به آمادگی تیم های راهداری برای انجام عملیات برفروبی در استان گفت: بیش از 300 دستگاه ماشین آلات در قالب 37 اکیپ، 400 عوامل راهداری و 20 راهدارخانه آماده انجام عملیات برف روبی و ارایه خدمات به مردم در سطح راه های استان هستند. 

انتهای پیام/س