شناسهٔ خبر: 75364034 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس پلیس آگاهی استان خبر داد:

دستگیری ۲۷ سارق در اجرای طرح محله‌محور هرمزگان

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان از اجرای طرح محله‌محور مقابله با سرقت و دستگیری ۲۷ نفر سارق در استان خبر داد.  

صاحب‌خبر -

سرهنگ عبدالمجید کرمی با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح ضربتی محله‌محور به‌منظور ارتقای امنیت عمومی و اجتماعی استان به‌مدت ۷۲ ساعت اجرا شد.  

وی افزود: با انجام رصدهای اطلاعاتی، اقدامات فنی و عملیاتی و تلاش شبانه‌روزی مأموران انتظامی با محوریت پلیس آگاهی، تعداد ۲۷ نفر از سارقان در چند عملیات منسجم شناسایی و دستگیر شدند.  

کرمی با اشاره به اعتراف متهمان به ۶۹ فقره انواع سرقت و کشف ۵ دستگاه خودرو و ۱۹ دستگاه موتورسیکلت سرقتی، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز پنجشنبه ۲۴مهر، وی از شهروندان خواست در راستای پیشگیری از وقوع سرقت، ضمن رعایت هشدارهای پلیسی در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را فوراً از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان نسبت به شناسایی مجرمان و برخورد قانونی اقدام شود.

انتهای پیام