شناسهٔ خبر: 9639695 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رئیس پلیس راه استان زنجان:

برف و کولاک بیشتر محورهای مواصلاتی استان زنجان را مسدود کرد

خبرگزاری میزان-سرهنگ شیر محمدی از افزایش محورهای مسدود شده بر اثر بارش برف و کولاک در استان خبر داد و گفت: تقریبا همه راه های مواصلاتی و روستایی زنجان مسدود است.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه اجتماعی میزان،سرهنگ علی اصغر شیر محمدی،رئیس پلیس راه استان زنجان از افزایش محورهای مسدود شده بر اثر بارش برف و کولاک در استان خبر داد و گفت: تقریبا همه راه های مواصلاتی و روستایی زنجان مسدود است.
 
رئیس پلیس راه استان زنجان افزود: آزادراه زنجان - قزوین و محورهای زنجان-طارم و تهم -چورزق، زنجان تخت سلیمان، زنجان-ابهر و خدابنده-بیجار به علت بارش برف و کولاک شدید مسدود است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر اکثر راه های ارتباطی روستایی و شهری مسدود شده است و تردد امکان پذیر نیست.

رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: راهداری با تمام نیروها و اکیپ خود در محورها مستقر است و تمرکز اولیه بر بازگشایی آزادراه زنجان - قزوین است.

شیر محمدی گفت: راه های ارتباطی روستایی هم پس از محورهای اصلی بازگشایی می شوند.

وی در خاتمه تصریح کرد: از رانندگان درخواست می شود در حال حاضر اقدام به سفر نکنند چرا که اکثر راه های مواصلاتی استان زنجان مسدود است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: